Arama sonuçları: *

1. §

Yardım Witcher 3 Online Crossplay

Bildiğiniz gibi geçen haftalarda Witcher 3 online modu geldi, crossplay desteği var mıdır bilenler yazarsa sevinirim
  2. §

Hangi Televizyonu Almalıyım

Teşekkür ederim
  3. §

Hangi Televizyonu Almalıyım

Öncelikle herkese iyi akşamlar, 2 televizyon arasında kaldım illaki bu ikisinden birini alacağım, ikisininde birbirinden farklı özellikleri var siz hangisini önerirsiniz, aşağı modelleri bırakıyorum. 1- Onvo 50OVF9000UQ 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV 2- Hi-Level...
  4. §

FC 25 BAĞLANTI SORUNU

Agalar öncelikle merhabalar, xbox üzerinden fc 25 aldım fakat ultimate team'e girdiğimde rivals atmak istediğimde beni rivals'a sokmayıp xbox game pass abonelik ekranına atıyor oradan çıktığımda ise tekrardan ultimate team ekranına atıyor bu sadece rivals değil online kısımların hepsi için...
  5. §

XBOX SERİES S ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIM LAZIM

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
  6. §

Yazdıklarınız çok doğru fakat tek bir sorun var satıcı şu anda cihazda gamepass kullanmıyor bu yüzden ücretsiz oyunlardan birini deneyeceğim mecburen cod Warzone olabilir fortnite olabilir ya da Pes 2024 olabilir siz hangisini denememi önerirsiniz?
  7. §

Tamamdır, teşekkür ederim
  8. §

Bende öyle düşünüyorum ama Ürün uzun süredir açılmadığı için yaklaşık 1 saat bile test etsem aldıktan sonra sorun çıkarmasından korkuyorum
  9. §

Hocam fiyatı piyasanın altında adam paradan yana sıkıntım yok dedi aynı şehirdeyim o yüzden yanına gidip alacağım pg ile alırsam +500 TL o yüzden
  10. §

2.el bir Xbox Series S alacağım, satıcı ürünü 2021 yılında alıp ortalama 3 ay kadar kullanıp kenara koymuş ve yaklaşık 3 yıl kadar kullanmamış ürünü o zaman ithalatçı garantili almış tabii garantisi fln bitmiş yani sözün özü ürün alınır mı ya da alıp içini temizleyip termal macunu yenilenirsem...
Geri