Arama sonuçları: *

1. yusuufparkerr

Dell marka bilgisayarın garanti kapsamı ?

Teşekkürler.
  2. yusuufparkerr

Bende inanmadım zaten hocam yüksek ihtimalle pazarlama tekniği uyguladı adam Office al falan dedi zorladı :D ama ne kadar saçma gelse ve inanmasam da cihaza 70k verince insan tedirgin oluyor.
  3. yusuufparkerr

Merhaba arkadaşlar kısaca konu şu bilgisayarı alırken vatanda çalışan bir abimiz bana Office ve Adobe gibi programların korsan indirilmesinde cihazın garantiden men olacağını söyledi fakat garanti belgesinde böyle bir uyarı yok. Ayrıca neden diye sorduğumda Office Microsoft'un olduğu için ve...
  4. yusuufparkerr

Çözüldü✓ Dell Gaming G15 almalı mıyım ?

aldım bu arada dell g15 i9 versiyonunu ve gayet iyi hiç bir sorun yaşamadım tavsiyede ediyorum.
  5. yusuufparkerr

çok teşekkür ederim baya hoşuma gitti - (edit:7ms olduğunu öğrendim ve seri bir şekilde sepetimden çıkardım.)
  6. yusuufparkerr

ekran 15inç ve ssd ile rami kolay kolay değiştiremem uzun zaman boyunca
  7. yusuufparkerr

hak veriyorum ve siz bakana kadar biraz daha araştırdım hocam çok hoşuma gitti bir tane buldum bakarsanız sevinirim Katana 17 32gb tek sevmediğim noktası 144hz olması ama o da sıkıntı değil ssd sonradan da değişir gibi düşünüyorum nasıl sizce ?
  8. yusuufparkerr

rami ve ssd bir üst kademe yüksek olması gerekiyor ram tamamıyla içime 16gb sinmiyor. bir sürü oyun kuracağım ve dosya saklayacağım için ssd 2tb olmalı ama şimdilik 1tb da olur sonradan yükseltirim. teşekkür ederim tavsiye için ama bu nasıl sizce Katana 17
  9. yusuufparkerr

sorunları benim bildiğim %40 kullanıma kilitlemesi ama bu çözülmüş diye okudum yinede halen daha g15 alasım var. Ayrıca intelin 13-14.nesillerini ısınmadan dolayı mı önermiyorsun ?
  10. yusuufparkerr

Merhaba arkadaşlar konuya hızlıca girmek gerekirse bu iki farklı sistemden birini seçmeliyim fakat G15 sistemdeki işlemci, ddr5 ve 165hz daha cazip geliyor tabii karşıdada rtx 4070 var normalde Dell alacaktım ancak forumlarda gezdim ve ekran kartını %30-40 civarlarına kilitlediğini gördüm bunun...
Geri