Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Bilgisayarı kapatıp açtım oyunlarda fps düştü

Herkese merhaba. Fifa 23 oynarken acil bir işim çıktı ve fan sesi evdekileri rahatsız etmesin diye fifa açıkken uyk moduna alıp dışarı çıktım. Geldiğimde ve oyunu açtığımda fpsnin aşırı düştüğünü fark ettim. Hemen bilgisayarı kapatıp açtım fakat fifaya tekrar girdiğimde yine fpsnin neredeyse...
  2. Y

Cs 2 oynarken yüksek sistemde düşük fps alıyorum

sistemim tabii ki aşırı yüksek değil fakat en azından cs2 de daha yüksek fpsler hayal ettirmişti ne yalan söyleyeyim. Şuan youtubedan lenovo loq modelinin 4050 veriyonlarının cs2 test videolarını bulup izledim de onlar da benim gibi fps alıyorlarmış bir sıkıntı yok demek ki
  3. Y

ram çift slot fakat yeni aldığım için arttırmadım. Lenovo kullanan arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam i5 12. nesil işlemcisi olması lazım
  4. Y

hocam benim kuzenimin lenovo 3060ti ekran kartlı bilgisayarı da 165 fps civarı alıyor en yüksek ayarlarda. Ben en yüksek değil onun bir alt kademesi olan yüksek ayarlarda 160 fps sabit alamıyorum 1725572869 hayır 144 hz dikey senkronizasyon açınca 144 fps sabitleniyor
  5. Y

Herkese merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce aldığım monster abra a5 v20.3 model numaralı laptopuma counter strike 2 yükledim ve fps durumuna baktım. Yüksek ayarlarda 150-160 fps civarında alıyor. Bana kalırsa benim sistemimde daah çok fps vermesi lazım. Sizce doğru mu düşünüyorum veya nerede hata...
  6. Y

Yardım Monster i7 13700h işlemcili bilgisayarıma undervolt işlemi???

hocam throttlestop kullanmakta sıkıntı yok da kilidi kaldıramıyorum ben. Bazı videolar var fakat arkadaşların bios menüsü ile benimki farklı o ayarların yapıldığı sekmeye giremiyorum bir türlü sıkıntım o hocam
  7. Y

Yardım Monster i7 13700h işlemcili bilgisayarıma undervolt işlemi???

Herkese merhaba. Monster marka laptopuma undervolt yapmak istiyorum. Fakat kilidi kaldıramıyorum. Bu işlemciye undervolt yapılıyor mu veya kilidi kaldırmanın bir yolu var mı bilen yardımcı olursa çok sevinirim... Ürün özellikleri; Monster Abra A5 v20.3 İntel i7 13700H Nvidia rtx 4050 16 gb ram
  8. Y

Quick CPU ile işlemci ayarları yaptım işlemci ayarları bozuldu

Hocam merhabalar. 3 Gün önce aldığım monster marka laptobuma birkaç oyun yükledim ve işlemcinin 95 derece civarında seyrettiğini gördüm. İnternette bazı araştırmalar yaptım ve undervolt yapılabildiğini bunun sonucunda bilgisayarın daha az ısındığını öğrendim fakat bilgisayar yeni olduğu için...
Top Bottom