Arama sonuçları: *

1. S

Formatla geçmeyen Virüs cildiracam yardim edin

1754647878 1 ssd var flashde virus yok tarattim
  2. S

Rtx 3060 hic bisey acik degilken
  3. S

Selamün aleyküm gpu mun bostayken bazen 100% kullanildigini gordum ve gpu nun derecesi 50-55 lerde dolasiyodu bostayken usb uzerinden 3 defa format attim duzelmedi virusun Bios a bulastigini dusunuyorum bios u formatlasam ustune guncelleme yapsam virus gidermi? Bios guncellemesini hic yapmamisim...
  4. S

PSU boştayken fan otomatik açılıyor

beyler psu model zalman zm700 lx ii pc yi her actigimda psu nun fani otomatik aciyor yuk altinda fani acmasi gerekmiyormu yoksa modelden dolayimi? bostayken calismasinada gerek yok yani
  5. S

Repack indirmek oyunun genel grafigini ve fps dusururmu

selam dostlar Repack indirmek oyunun genel grafigini ve fps dusururmu ben uncharted 4 indirdimde her dey yolunda gozukuyor
  6. S

EKRAN KARTI BOŞTA 63 DERECE

Kart arkada mining yapiyo çözümü formatlamak ama bendede olmusti kartı resetledim düzeldi sen termal macunu değiştir bende direk oyuna girince 81 82 oluyo masa üstü bide termal macunu degis
  7. S

Ekran kartım boşta 7500 MHz neden

Knk 1800 lerde kart madencilik yaoiyodu sanırım tlof dan zaten resetledim düzeldi tlof da 50 dolar ağa veren enayidir gittim crack indirdim en mantıklısi xd
  8. S

Ekran kartı 7500 MHz de sabit

Resetledim düzeldi xd tlof crack li yüklemiştim ondan 100/100 ama napayım knk 50 dolar oyun veren enayi kesin
  9. S

Ekran kartım boşta 7500 MHz neden

Beyler ekran kartım rtx 3060 boşta iken 7500 MHz da sabit nedeni nedir ?
  10. S

Ekran kartı 7500 MHz de sabit

Beyler selam ekran kartı rtx 3060 boşta iken 7500 MHz de sabit nedeni nedir?
  11. S

Gpu kullanimi 99 iken CPU neden 40

Bütün oyunlarda boyle
  12. S

İşlemci termal macunu degistirmelimiyim

Selam beyler 2 yıldır bi PC var işlemci i7 12700 k işlemciyi Bench yaptigimda 100 de çalıştırdığınızda maks 70 derece oluyo bide hava soğutmalı normalmi? Değiştirme ihtiyaç varmı?
  13. S

Gpu kullanimi 99 iken CPU neden 40

Selamün aleyküm Beyler the last of us oynuyorum iyi hoşda ama ekran kartının kullanımına bakıyorum 99-98 arası aynı şekilde işlemciye bakıyorum 40-43 arası İşlemci - i7 12700k Gpu- rtx 3060 12 GB Dar bogazda yok yani işlemciye göre gpu nun düşük olmasi
Geri