Arama sonuçları: *

1. Baguviks

Yardım DNS Değiştirerek Discord'a Girememe Sorunu

İnterneti yavaşlatmayan ücretsiz bir VPN yok ki. Paylaşımı yaptıktan sonra WARP kullanmaya başladım ve şuan iyi gidiyor internet bi tık yavaşlamış olsa da
  2. Baguviks

Yardım DNS Değiştirerek Discord'a Girememe Sorunu

Selamlar. Discord'a girmek istiyorum ki benim için eğlencenin ötesinde bir durum var. Yazılım ekibimde DNS değiştirip Discord'a bağlanamayan tek kişiyim ki bu bizim için bir sorun yaratıyor. Sürekli gençler üretim yapan diyen, Teknofest'te onu bunu yaptık diyen kişilerin bu şekilde önümüze engel...
  3. Baguviks

Crackli Windows'ta Çalışmayan Programlar OEM Key'li PC'de Çalışır mı?

Sormak istediğim buydu çok teşekkürler. OEM Key'den kastım saglamlisans gibi sitelerde satılan keylerdi Kusura bakmayın, neyi savunduğunuzu tam anlamadım. "30 tl için değmez" derken neyi kastediyorsunuz? ben zaten oem key derken 30 40 liraya saglamlisans gibi sitelerden satılan keyleri...
  4. Baguviks

aslında sormak istediğim şey, oem key'li bilgisayar ile orijinal windows'lu bilgisayar arasında fark var mıdır?
  5. Baguviks

Bir arkadaşım mimar ve yeni bir pc alacak. Ben de kendisine Freedos bir pc almasını ve windows'u oem key ile lisanslamasını söyledim. Fakat kullanacağı 3ds max gibi bazı mimarlık programları crackli windows'ta sorun çıkarabiliyormuş. Acaba Oem Key'de de aynısı olur mu? Ben yıllardır oem key'le...
  6. Baguviks

Profesyonel İç Mimar İçin Laptop Önerisi

yardımınız için çok teşekkürler. laptop ile aynı sisteme sahip bir masaüstü pc almanın ne gibi bir avantajı oluyor ki? ısınma sorunu vs olmaz ama onun dışında laptop ile aynı performansı vermez mi? bu arada bilginiz varsa şu sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim: crackli windows'ta 3ds max gibi...
  7. Baguviks

Sanırım attığım sistem ram açısından biraz yetersiz
  8. Baguviks

Sıfır bilgisayar ne yapmam lazım

bilgisayar freedos ise windows premium'a para vermemeni öneririm. internetten key almak daha ucuza geliyor
  9. Baguviks

Vatandan Hazır Sistem Aldım Windows 11 Kurulu Geliyor mu?

Windows Windows kurulu olacağıyla ilgili bir şey yazmıyor burada ama kendin kolayca kurabilirsin. Birkaç saatini bile almaz
  10. Baguviks

Selamlar. Bir arkadaşım iç mimar ve 30-40k bandında laptop önerisinde bulunmamı istedi. Kullanacağı programların minimumunu karşılayan laptop bulması kolay ama belki biraz da prof işler yapar diye minimumu ucu ucuna karşılayan bir şey önermek de istemiyorum. Sizin öneriniz var mı acaba...
Geri