Arama sonuçları: *

1. ragorakejuva

Çözüldü✓ FPS'im Anlamsızca Düştü

FL Studio kulanıyorum lakin hiçbir şey kurmadan da denemiştim CS2'yi, gene FPS kaybım vardı ki aslında hala da var... Bir nebze olsun tabii ki şu an daha iyi konuyu açtığım zamana göre durum ancak, sorun tam olarak tahminimce oyunda ki gereksiz partiküllerin tamamen kapatılamadığından ötürü...
  2. ragorakejuva

Hayır, sahip olup oynadığım oyunlar orijinal. Steam üzerinden hepsi.
  3. ragorakejuva

Aynı sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum, belki çözümü vardır ama ben bulamadım. Oyun yedeklerimi aldım, temiz bir kurulum yaptım ve Windows 10'a geçtim. Önce Windows güncelleştirmelerini yaptım, ardından Chipset, Ekran Kartını ve bilimum bazı sürücüleri kurdum. Ardından DWS ile boş...
  4. ragorakejuva

Uzun zamandır optimizasyona dair büyük güncelleme gelmiyor. Son 1-2 hafta içerisinde gelen güncellemeler mi sebebiyet verdi bu duruma diye düşünüyorum ama sorduğum insanlarda da hiçbir problem olmadığını duyunca şaşırıyor insan. Sanırım mecbur umursamadan devam etmek en hayırlısı olucak.
  5. ragorakejuva

Hayır denemedim, muhtemelen formatlayıp temiz kurulum yapacağım gibi gözüküyor.
  6. ragorakejuva

Şayet oyunla alakalı ise umarım en kısa sürede çözülür bu durum :(. 1724984438 Rica ederim. Oyun sistemin kurulu olduğu M.2 SSD'ye kurulu. Oyun dosyaların bütünlüğünü doğrulama yaptım ama değişen bir şey olmadı. Diğer çözünürlükleri denedim ve grafik ayarlarını da değiştirdim ama sonuç gene...
  7. ragorakejuva

İlk soruna gelecek olursam: Malum FPS oyunu olduğundan ötürü, adamları daha dolgun ve geniş görebilmem için müthiş bir çözünürlük. Bu çözünürlükte de oynayan bir çok oyuncu mevcut. İkicini soru ise: Ekran Kartım ve İşlemcim 60-75 dereceler arasında geziniyor oyun içerisinde. Ancak şöyle bir şey...
  8. ragorakejuva

Ben drop ya da herhangi bir problem yaşamıyorum, bariz bir şekilde gözle görülür yüksek bir FPS kaybı söz konusu ve tek yaşadığım problem bu. Hatta gittim son sürüm olan ekran kartı driverını dahi kurdum önce ki driverı DDU ile kaldırıp, gene aynısı...
  9. ragorakejuva

Oyuna girdiğim de bir çok kişiye soruyorum ve henüz yaşadığım sorunu yaşayan kimse yok, anlamlandıramıyorum.
  10. ragorakejuva

Koskoca forumda yardımcı olabilecek biri yok mu ?
  11. ragorakejuva

Herkese iyi forumlar, yeni üye oldum ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle sistem özelliklerimi belirteyim; İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (Stok soğutucu ile kullanıyorum) Ekran Kartı: GIGABYTE AMD RX 5600 XT 6 GB RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 Mhz DDR4 Anakart: ASRock A520M-HVS SSD 1...
Top Bottom