Arama sonuçları: *

1. M

Yurt dışı yazılımsal imei kayıtlı telefonumu sıfırlamak istiyorum

Telefonumu sıfırlamak gerekiyor hocam ne yapmalıyım
  2. M

Yurt dışı yazılımsal imei kayıtlı telefonumu sıfırlamak istiyorum

yaklaşık 1 sene önce yazılımsal olarak çift sim imei attırdığı redmi note 12pro 5G telefonumun pil ömrü ve hızı çok düştü ve sıfırlamak istiyorum ayarlardan fabrika ayarlarına dön yapsam ime çarmı.Bu arada bl kilidi açık ve sanırsam fake rom var NFC çalışmıyor ve ayarlardada görünmüyor...
  3. M

800 Bin TL araba tavsiyesi

eski wag grubu araçları sürekli harcatır ve yüksek miktarı olur harcamalar
  4. M

laptopum pili görmüyor

denedik hocam ama odda bozuk olabilir bilemiyorum sorun bios güncellemesi ile çözülebilirmi sizce ram taktığım için voltaj değerleri değişmiştir belki 1734001272 evet bataryanın ve anakartın sağlam olduğunu öğrendim bataryada eeprom mevcuttu anakarttan ayırdığım içn batarya kendini uyutmuş...
  5. M

1 milyon lira civarında alınabilecek araba

bu sorunun tek cevabı var focus 1.5 dizel otomatik wv grubu araçlarda kavrama sorunu var kafadan 40k masraf sadece kavrama için sakın eski model BMW lere bulaşma yenilere zaten bulaşamazsın megane 4 eğer Piyasanın altına 1.3 düşük km bulursan al 2021 üstü yoksa alma Ford al kafan rahat olsun...
  6. M

800 Bin TL araba tavsiyesi

git bi corolla i20 elantra al yada egea al ufaktefek arızalarına katlan 1734002045 bide bu arabalar Ford audi gibi yol tutmazlar çok yawaş süreceksin ne sürdüünün farkında ol
  7. M

400-500 bin civarı alınabilecek araba önerisi

Hocam bu parayalara alacağınız araba kesin sorun çıkaracak olan bir arabaolacak bu yüzden alabildiğin en yeni arabalara bakın ve hyundai Honda Toyota alın bunlar diğer tüm markalara göre daha arızası arabalar araa alırken mutlak kenarde minimum 30k civarı para bırakın ki arıza verdiğinde ortada...
  8. M

Çözüldü✓ 8 9k arasına ders çalışmak için tablet

hocam o çok pahalı matepad se de kalem desteği varmı
  9. M

Gigabyt 4070 super mi gigabyte 4070 super ti mi

4060 al daha uygun fiyatlı
  10. M

hocam kalem desteği var mıdır kalem önemli
  11. M

mmerhabalar bena 8 9k altına mümkünse kalemi dahil olan kalemi ypksa kalem desteği olan tablet ve kalem önerisi yapabilirmisiniz tablette sadece pdf üzerine yazı yazma video izleme belki arada sırada pubg oynarım okadar biraz araştırma yaptım ama çok bir şey bulamadım lenevo tab m11 8500tl...
  12. M

laptopum pili görmüyor

hocam bataryanın elektrik voltaj değerlerini ayrı ayrı kontrol etti değerlerini kontrol etti aynı şekilde portunuda bi sıkıntı yok anakarta bağlı değilken ama anakarta pili bağladığımız zaman fotoğraftaki en sağ ve soldaki yerlerde elektrik yok
  13. M

laptopum pili görmüyor

Hocam bataryayı bulamıyorum hiçbiryerde tamirci aynı model başka bir bilgisayarı kini taktı oda çalışmadı
  14. M

laptopum pili görmüyor

Hocam anakartın kabul etmemesinin sebebi anakartta bir sorun olduğundan olabilirmi batarya çok pahalı değiştirirsem kesin çözülürmü sorun
  15. M

laptopum pili görmüyor

hocam fotoğraftaki çatlak önemli değil dedi adam anakart kabul etmiyor dedi doğrumudur tamiri varmıdır
  16. M

laptopum pili görmüyor

hocam bios pili bitmişti sürekl biosa atıyordu bataryanın bağlandığı yerde sağ ve solda ilk soketlerde elektrik almıyor pili çıkarıp ayrıca baktı hem pildeki tüm soketlerde hemde anakarttaki tüm yuvalarda elektrik var yani pili takınca sağ ve soldaki ilk soketler yuvalar elektrik almıyor...
  17. M

laptopum pili görmüyor

hocam batarya tasarruf modundayken bir birbuçuk saat civarında gidiyordu batarya ömrüne bu sorun olmadan3gün önce baktım yüzde56 sağlık durumu vardı ani kapanma olmuyordu ama akşam kapattıktan sonra sabah açtığımda yüzde 10 civarı düşme oluyordu
  18. M

laptopum pili görmüyor

evet kapanıyor hocam
  19. M

Çok arada kaldım hangisini seçmeliyim ? Acer-Lenovo-Msi-Asus

asus tuf en iyi seçimlerden biri olacaktır msi da öyle game garaj monster ve excalibura kesinlikle bulaşma
  20. M

laptopum pili görmüyor

denedim hocam bişey değişmedi
Geri