Arama sonuçları: *

1. D

agalar mimarlık okuyan ark için 20 k altı laptop

var mıdır neler vardır yardım lütfen
  2. D

1,5 k ya kadar uygun bi ses sistemi

Aga tüm her şeyi dizdik ses sistemi biraz eski kaldı her şeyiyle yeni bi pcye geçiş yapmak istiyorum var mıdır öneriniz ses sistemi için uygun f/p
  3. D

Çözüldü✓ 2000 TL'YE KADAR RGB VE %60 KLAVYE

Var mıdır bu ayarlarda bir şeyler agalar
  4. D

🔥İndirim Nivea 3'Lü Deodorant Setleri 359₺🔥

Nasıl oluyor aga bunlar bugün denk geldim klasik rol*on kullanıyorum yılalrdır bunlar da dikkatimi çekti ama bildiğimden şaşmadım denenir mi
  5. D

Tbeliondan verdiğim sipariş

Sanırım 30 ağustostan kaynaklı resmi tatil ya İbandan yolladığım Para pazartesi geçiş yapar hesaplarına O yüzden de şuan da onların sisteminde gözükmüyor olma ihtimali var onlar da muhtemelen resmi tatildeler zaten Pazartesi olay çözülür gibime geliyor Forumda biraz dolandım 2022 de de aynı olay...
  6. D

Mert bayantemurun rx7700xt sistemi mi vatandaki 26k sistem mi

Eğer bütçe kısıtlıysa çift ram slotu şart değil DDR5'lerde çift slot DDR4 kadar fark yaratan bi durum değil Kendini sıkıştırma eğer bütçe sıkıntı ise derim tabi kendi bileceğin iş Ben kendim tek slot 16 aldım ileride durumu değerlendirip çift slota geçerim dedim acele etmedim Bakalım verdim...
  7. D

Tebilondan aldım reklama giriyor yazı siliniyor normal halini yazınca bazen bazı sitelerde o yüzden tbelion yazmıştım Evet Tebiliondan aldım email felan da attım şimdi bakalım dönüş bekliyorum
  8. D

Mert bayantemurun rx7700xt sistemi mi vatandaki 26k sistem mi

Kanka biri ddr4 öteki dd5 sistem eğer soğutucu felan ekleyebiliceksin bir de 1 tb kingstona felan geçebiliceksen 2 3 k farkla Mert bayantemurun sistemi alman daha mantıklı olur 5K fark'a değer yani 1725008656 bir de üstüne biri 8 gb önbellekli ekran kartı diğeri 12gb önbellekli kart üstüne...
  9. D

telefona felan çıkmıyor aga yazdıkları numara ve de instagram da da mesaj iletilmiyor nasıl iletişime geçeceğim
  10. D

Tbeliondan siparis verdim dün akşam ödemesini de direkt yaptım direkt cash şekilde iban üzerinden ancak hala ödemesi onaylanmamış gözüküyor tarafımla da kimse iletişime geçmedi var mı bir bilgisi olan
  11. D

Çözüldü✓ Mouse ve Klavye öneri agalar

Kasayı dizdim Monitör önceden vardı Kulaklıkta var Mouse'Im biraz eski ufak tefek basmamalar hissediyorum aynı şekilde klavyemin problemi de biraz fazla büyük olması masa küçük kalıyor fazla kaydıramıyorum ileri geri Oyuncular için güzel böyle kolay sığabilen bir Klavye ve yanında da fazla...
  12. D

Torreira'ya gelen transfer teklifi 🔥🔥🔥

Satılabilir Dursun gitmeden onun da parayı cebe koyup yok olablir ortadan :D
  13. D

RX7700XT ile RX7600 ARASINDAKİ FARKA DEĞER Mİ?

eyvallah agam sana da Hayırlı akşamlar
  14. D

Çözüldü✓ Bu pc alınır mı alırken bir kac degısıklık yazıyorum

Çok teşşekürler agam iyi akşamlar dilerim
  15. D

RX7700XT ile RX7600 ARASINDAKİ FARKA DEĞER Mİ?

Ben kasayı değiştirdim kanka o sistem de aldım 5 dk önce hayırlısı olsun diyelim kasa içime sinmemişti onun harici uzun süredir araştırmalarım sonucu sette kasa hariç kötü parça yoktu bence parasına değer tek tek fiyat karşılaştırması yaptığımda 4500 TL fark çıktı tek tek toplamaya göre Kasayı...
  16. D

Ram konusuna ne diyorsun kral Kasa öyle olsun madem seni mi kırıcam çok yardımcı oluyorsun :D
  17. D

1 x Kingston 1TB SNV2S/1000G NV2 M.2 2280 NVMe SSD Okuma 3500MB / Yazma 2100MB 1 x Sistem Montajı Yapılsın 1 x DeepCool AS500 140mm PWM Fanlı A-RGB İşlemci Soğutucu 1 x GIGABYTE B650M S2H AMD Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) Micro ATX Anakart 1 x GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G GDDR6 192Bit...
  18. D

Lexar 1 tb ssd mi Kingston mu 1 tb ssd mi
  19. D

Ekran kartlarından hangisi sence uzun vadeli olarak kral ya çok arada kaldım şu 12 GB 16 GB meselesi çok aklımı kurcalıyor 2 3 gündür :D
  20. D

Orada ki hangi soğutucuyu tavsiye edersin
Top Bottom