Arama sonuçları: *

• Users: -mes
  • Order by date
  1. M

Bilgisayarımda ssd gözükmüyor

sandisk
  2. M

Düşük sistem için hangi linux dağıtımını kullanabilirim ?

4 gb ram, intel uhd 600 ekran kartı, intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz, 240gb m2 ssd var laptopta. Bu saydığım özellikleri karşılaycak ve ilk defa linux kullanacak biri olarak hangi dağıtımı önerirsiniz ?
  3. M

İntel UHD600 için oyun önerlileri

yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim
  4. M

Bilgisayarımda ssd gözükmüyor

Aparat ile bilgisayarıma ssd taktım (usb girişiyle) ancak bilgisayarımda gözükmedi aparatın bozuk olduğunu olduğunu düşündüm ve aparatı değiştirdim sonuç aynı oldu. Evde olan eski bir hddmi denediğimde ise hdd diski çalışmaya ve ses çıkartmaya başladı ancak sonuç yine aynı kaldı bilgisayarda...
  5. M

İntel UHD600 için oyun önerlileri

Şu sistem için oyun önerebilir misiniz ? Oyun için pekte ideal olmadığını biliyorum ama can sıkıntısından dolayı ara sıra girip oyun oynamak istiyor canım, yardımcı olursanız sevinirim eski-yeni, türü falan farketmez benim için sadece aşırı bilindik oyunlar olmaması iyi olur. yardımcı olan...
  6. M

WİNDOWS 11 WİNDOWS 10'a çevirme

şöyle bir sorunla karşılaşıyorum hocam
  7. M

WİNDOWS 11 WİNDOWS 10'a çevirme

Yeni bir laptop aldım işletim sistemi win11 olarak geldi ve laptop için win11 çok ağır geliyor (4gb ram var). Bu sebebiyetle win 10 yüklemek istiyorum fakat flash belleğim yok nasıl geçebilirim ?
Geri