Arama sonuçları: *

1. U

Öneri Yan monitör önerisi.

Yan monitör olarak monitor ariyorum 27 inc hz önemli deg pivot falan olmasida onemli degil f/p kaliteli bir monitör istiyorum ortalama 4 k daha ucuz yada çok az daha fazla olabilir
  2. U

İkinci monitör önerisi

İkinci monitör alacağım 3 k gibi bir bütçe var 24 inc olsun Hz önemli degil bir de monitörün 90 derece dönmesi lazım istedigim özelliklerde bir şey var mıdır?
  3. U

Dualshcok 4 üm baglanmıyor

Yan sanayi bir dual shcok 4 um var bilgisayara kablo ile bagladigimda sadece sarı ışıkta calisiyor ama bluetoothda bir sorun olmuyor ds4 de denedim calismadi cozumu bilen varmı
  4. U

Razer kulaklıgım ses fulleniyor sonra kısılıyor

RAzer kraken tournement edition kulaklıgım var pc yi açtıgımda mesela spotifydan şarkı açacagım bir anda ses fulleniyor sonra normal halne geri geliyor ama ses sevviyesinde bir oynama olmuyor bazende başlatıyorum şarkıyı ses biraz sonradan geliyor sadece spotify da degil yt de falanda öyle...
  5. U

CS 2 4.3 60 hz sorunu amd

cs 2 de 4.3 e alınca 60 hz de kalıyor yt ye baktım herkse nvidia için yapmış bende amd rx580 var çözümünü bilen varmı (monitör 180hz)
  6. U

Monitörümün sag ve sol atl köşelerinde kararma oldu

Gigabyte g24f2 monitörümde yanlışlıkla hdr açmışım bunu bilmedigim için monitör ayarlarından enk leri düzeltmeye çalışıyordum sonra bir şey yapamaınca monitörün kendi ayarlarından reset setting yaptım sonra kararmalar oldu
  7. U

Valorant obs ekran sorunu

Çözdüm hocam
  8. U

Logitech c270 uzaklık ayarlama

logitech c270 model bir webcam aldım ama kamera biraz fazla yakın çekiyor uygulama ayarlarındada uzaklık ayarlayamadım geniş ekran yapınca video 20 fps e düşüyor çözümü bilen varsa yardımcı olsun
  9. U

Valorant obs ekran sorunu

Obs de kayıt alırken veya yayın yaparken valorant ekranında siyahlıklar gelip gidiyor saliselik ama oyun yakalama açmak istedigimde direk valorant kitleniyor oyun yakalamayı silene kadarda düzelmiyor sonrada system error diyor bi çözümü varmıdır
  10. U

CS2 4:3 deyken pencereli tam ekran alamıyorum

Yaptım ama çalışmadı zaten sorun pencereli tam ekan yapamamakta onu sordum tekrar kurdum ama bir şey degişmedi zaten
  11. U

CS2 4:3 deyken pencereli tam ekran alamıyorum

Obs üzerinden kayıt alırkeen cs yi 4:3 yaptıgımda pencereli tam ekrandan tam ekrana geçtigi için haliyle obs de oyun yakalama siyah eran veriyor ekran yakalamayı açıncada yarım ekran kalıyor bir çözümü varmıdır bu işin monitör 21 inç bundan kaynaklımı acaba
  12. U

Twitch de valorant yayını yaparken ekran gidip geliyor

twitch de yayındayken valorant yayını açtıgımda ekrana yarım saniyeli 2 3 saniyede bir oyun içibaşkabir ekran gelip gidiyor yda siyah ekranda aynısı oluyor ama sadece valorant da bunu yapıypr cs pubg ranch hiçbirinde sıkıntı çıkmadı
  13. U

Yayındayken ekran gidip geliyor

Merhaba twitch de yayın yaparken ekrana saliselik siyah ekran gidip geliyor internetim 24 e 11 veriyor 2500 de bitraith veriyorum
  14. U

Obs açınca valorant çöküyor

Obs i açtıgımda başka hiçbir oyunda sıkıntı çıkmazken valorant da açınca çöküyor yayın açacakken intro ekranında sıkıntı çıkmıyor normal ekrana geçince çöküyor yayın açsamda normal boşdada dursa aynısı oluyor
  15. U

İnternetim gidip geliyor

Denedim ama olmadı
  16. U

İnternetim gidip geliyor

internetim tanımlanamayan ag internet yok sonra baglandı diyip bunu bir süre tekrar edip sonra internete baglanıyor sorun nedir
  17. U

Obs açınca valorant çöküyor

valorantdayken obs i açınca ister yayın ister kayıt isersende boş dursun valorant çöküyor ve sadece valorant da oluyor bu cs de pubg de sıkıntı çekmiyorum sistemmimde kayıt almaya müsait kötüde degil bileniniz varmı?
  18. U

Ati radeon hd 4300 / 4500 ekran kartı yeni bilgisayara takılırmk

Yeni bilgisayar topluyorum ama ekran kartına param yetmedi şu anlık İşlemci: R5 5600 Anakart: Gigabyte a-520 m k v2 DDR 4 16 gb ram 512 nvme ssd İşlemci modelinden dolayı onboard dan görüntü alamıyorum elimdede ati radeon hd 4300/4500 ekran kartı var 512 mb lik türünden bilgisayara taksak...
Geri