Arama sonuçları: *

1. L

Razer Atlas - Cam Mousepad

Konusunu benden açtılar bu arada ben önceden açmıştım
  2. L

buradakiler de kaliteli cam mouse pad bitmiş ama cam alıcaksan illa razer al derim
  3. L

20k telefon alıcamda öneriniz varmı

https://www.teknosa.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s22-ultra-128-gb-bordo-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790182173 bunada bir göz at ikisini karşılaştır istersen
  4. L

https://www.teknosa.com/a-kalite-yenilenmis-telefon-c-124001001001?s=%3Arelevance%3Abrand%3A230%3Amodel_kodu_124-CLS-3200%3AiPhone%2B13%2B%2B&text= yenilenmiş 30 civarında taksit imkanı da var iphone seviyorsan beğeniyorsan başka telefona bakma hiç kafanı da karıştırmak istemem sonra...
  5. L

Cam da illaki görmüşsündür razer viper v3 pro fare ile stres çarkı gibi döndürüyorlardı. Kumaşa kauçuğa göre çok daha kaygan zemini var tek eksisi bence çabuk kir tutması onun dışında eksisi yoktur kauçukta da zamanla erime oluyor çöpe atıyorsun
  6. L

Alınır niye alınmasın ama bana kalırsa iphone 13 vereceğin paraya çok güzel telefonlar var tabi kişisel tercih İphone seviyorsan iphone al
  7. L

Cam olduğu için paylaştım normal kumaşa göre bakarsan evet çok pahalı
  8. L

https://amzn.eu/d/37DP3P1 Siyahı 4500 civarında bende kaçırmayın beyaz sistem toplayanlar.
  9. L

Bir çok site var site paylaşmak yasak mı bilmiyorum yazmıyım sen google dan araştır çıkar karşına A kalite mükemmel cihaz oluyor yani çizik bile olmuyor telefonda öyle bak benim arkadaşlarım hep yenilemiş aldı şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadılar. Rahatlıkla önerebilirim sanada 1732779758 1...
  10. L

🔥İndirim Honor 200 8/256 + Honor Choice Band 16.999 TL

Kullanan var mı acaba hiç telefon hakkında yorum yapabilicek
  11. L

D&R ' da Baseus Star Lord Beyaz 20000 mAh 22.5 W Hızlı Şarj Powerbank- 799 TL

Valla iyi düşmüş geçende sıcak fırsatlarda 1000tl indirim diye paylaşıyorlardı.
  12. L

Bence yenilenmiş telefon bak Samsung s serilerinden daha memnun kalırsın
  13. L

Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum(bütçe 5.500-6000)

Koltuk sapasağlam daha hiçbir sorunu yok 100kg olduğumu da ekliyim
  14. L

HYPERX Cloud III Wireless alınır mı

Alınır kanka bende alpha wireless var o da çok güzel hyperxin kötü bir ürünü nü görmedim daha
  15. L

Öneri Ekran kartı ve işlemci önerisi

Hayırlı olsun şimdiden çok geç kalma vergilere zam gelicek haberin olsun
  16. L

Çözüldü✓ PSU ve Kasa Önerisi Yapar mısınız

ha tamam o zaman bütçe 5000 görünce ondan öyle attım
  17. L

Rtx 5080 fiyatı ne kadar çıkar

Çıktığı gibi almakta iyi olabilir vergilere zam geliceği için
  18. L

Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum(bütçe 5.500-6000)

Hawk oyuncu koltuğunu kullanıyorum geçen sene 5500e almıştım şuan da aynı fiyat bence alabilirsin bekleme yani
  19. L

25000 TL Amazon'dan PC Toplama

Bence de öyle yap bir de eğer anakart asus tuf un uygunsa tuf güncelleyebilirsin.
  20. L

1500 TL Mouse önerisi

Satan çoktur çok stok yapıldı zamanında.
Top Bottom