Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

1 hafta önce 3 hattı Vodafone geçirdim, 1 hafta önceki tarifelere. İptal etme cayma vs olur mu bilen var mı veya değiştirme?
  2. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beyler bu firmware güncellemesini mavi apexte yaptım kablo bağladıktan sonra. Siyah apex sonradan geldi, onu da kabloyla bağladım bu sefer güncelleme olmuyor. Çok anlamıyorum bu işlerden normal mi bu durum?
  3. M

Şalter inik zaten, o halde hala elektrik gitmiyor kasaya diye biliyorum.
  4. M

Kasadan gücü kapattığım halde bu Dock rgbsi selektör yapıyor ara sıra. Dock içinde de mi pil var nerden alıyor gücü?
  5. M

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

3sn basılı tut diye görmüştüm, denemiştim olmamıştı. Eve gidince deneyeceğim
  6. M

Arkadaşlar klavyeyi ilk kullandığımda ses tekerleğinden sesi kısılıp açılıyordu. Bişey oldu ne olduysa, ses tekerleği rgb ışığını azaltıp arttırıyor, üstüne tıklayınca da rgb stili değiştiriyor. Fn+F10,F11,F12 ses kapatma açma vs oldu. Eski haline nasıl çevirebilirim bulamadım ben?
  7. M

Ajazz aj159 apex içindeki etiket farklı yerde

Siz söyleyince dikkat ettim, bende de alt tarafta iz var fakat etiket yok üstünde.
  8. M

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Bugün tekrar AULA çıktı karşıma %99dan(3.denemem). Sepet yaptım, 400₺ civarı bir sepet oluşturdum, bu sefer ödeme ekranına attı fakat vergilerle beraber 1000₺nin üzerinde bir fiyat çıktı karşıma. Sonra geri geldim, sepetteki bazı ürünleri değiştirdim fiyat düşsün diye, 300₺ civarına düşünce...
  9. M

Benim yaptığım sepette altında hatta baya altında. Ama son adımda tam sepete atacakken stok yok dediği için belkide vardır minimum tutar ama söylemiyor sistem diye düşünüyorum o yüzden sordum.
  10. M

Hocam bende de aynı senin gibi, ilkten beyazı almıştım. Sonradan siyahta aklım kaldıydı. Sepette durdu 1 hafta neredeyse, bir taraftan orayıda kontrol ettim hiç gözükmedi klavye. Sonra yalan dolan olduğunu düşündüm, başka bir kuponla siyahı aldım. Ondan bir iki gün sonra tekrar göründü. Ama...
  11. M

Peki hocam senin denemelerinde sepet tutarı minimum sipariş tutarının üzerinde miydi yoksa benimki gibi miydi?
  12. M

Üstat, geçen hafta ilk denediğimde stoklar hızlı tükeniyordu. Dün tekrar gözüküverdi, artık stok sorunu yok. Tekrar denedim aynısı oldu. Ben sepet tutarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Stokla alakalı değil.
  13. M

İkisini de denedim, ya minimum tutara ulaşmadığı için sepet böyle oluyor ya da bilmiyorum
  14. M

Sepet tutarı toplamda kaç tl idi? Ben çünkü bilerek 20-30₺lik şeyleri seçiyordum sonraki 5 ürün için, ondan izin vermediğini düşünüyorum.
  15. M

tabii ki klavyenin bittiği falan yok. Muhtemelen ucuz olunca sepet izin vermiyor.
  16. M

AULA klavye muhabbeti çalışmıyor, iki kere başıma geldi, sonrasında yan çiziyor uygulama. F75i %99luk indirimde seçiyorum, sonrasında diğer ürünleri en ucuz olan şeylerle doldurup sepeti tamamlıyorum, tam ödeme ekranına atacakken AULA stokta yok yazıyor, aslında var. İki kere denedim ikisinde de...
  17. M

Tıpkısının aynısı mı oldu hocam sana da? Herkese aynısı mı oluyor acaba alabilen var mı?
  18. M

Arkadaşlar, şu promosyon muhabbetleri başından beri bana yalan dolan gibi geliyor fakat bugün 2 ürüne %99 indirim promosyonunda AULA F75 göründü 3-5 lira bir fiyata düştü hatırlamıyorum tam. Sonradan üç beş birşeyler daha seçtirdi, en son seçimler tamamlanınca klavye stokta yok dedi zorla...
  19. M

Arkadaşlar, bu konuyu açıldığından beri takip ediyorum, anladığım işler değil bu işler, bir sorup şansımı deneyeyim dedim ortaya, belki cevap veren çıkar: Bende birkaç senedir Razer deathadder v2 var. Mouse ile alakalı bir problemim yok ama bazen kablolu olduğu için ani reflekslerde kablo...
Geri