Arama sonuçları: *

1. M

Pugb mobile emülatör donuyor pc kapatmak ve açmak zorunda kalıyorum

Bilgisayar sistemim xfx 6650 8 GB ekran kartı işlemci AMD ryzen 5600x ram 32 GB var kule tipi soğutucu var Cooler Master bakırlı oyuna girdiğim zaman ekran donuyor hiç bir tuş alt tire del vs çalışmıyor kapattıp açmak zorunda kalıyorum oyuna girince 2 üç dakika sonra gene aynısını oluyor...
  2. M

Bilgisayarim oyunda donuyor

Bilgisayar sistemim reyzen 5600x Ekran kartı AMD 6600xt 8 GB 32gb ram kule tipi soğutucu felan takılı pugb mobile oynuyorum oyuna girdiğim zaman oyun donuyor bilgisayarciya götürdüm macun yenileme format ekran kartı işlemciyi sds denedi program ile sorun bulamadı sebebi ne olabilir pugb mobile...
  3. M

Pugb mobile emülatör oynarken ekran donuyor reset atmak zorunda kalıyorum

Bilgisayar sistem ryzn5 5600x ekran kartı AMD 6600 xt 8 GB pugb mobile oynuyorum oyuna girince direk bir İki dakika sonra oyun donuyor ceterele alt tire del yapıyorum kapatmaya çalışıyorum bilgisayar kapanmıyor mecburen Reset yapmak zorunda kalıyorum önceden yoktu sorun oyun ile alakalı değil...
  4. M

Termal işlemci macun Thermal

Thermal Grizzly işlemci termal macunun hangisi daha iyi hangi siteden alabilirim çoğu yerde satılmıyor işlemcim ryzen 5 5600 x ve kule tipi soğutucu var
  5. M

Termal macun masaüstü

Hangi yerler güvenilir site olarak 1743617192 1743618295 Thermal Grizzly hangisini önerirsiniz nerden alabilirim çoğu yerde yok
  6. M

Termal macun masaüstü

Bende sıvı soğutma Yok kule tipi soğutucu var COOLER MASTER var AMD ryzen 5 5600x var
  7. M

Termal macun masaüstü

Masaüstü bilgisayar var işlemci için en iyi macun masaüstü hangisi olur kuletipi soğutucu var aşırı ısınmaya başladı bir önce termal macun kullanmıştım hangisini önerirsiniz
  8. M

Razer viper v2 pro yazılım yükleme gözükmüyor

Yardım edin yazılımı gözükmüyor bilgisayarda
  9. M

Razer viper v2 pro yazılım yükleme gözükmüyor

Razer viper v2 pro aldım yazılımıni yüklüyorum Bilgisayarda gözükmüyor Windows 10 yüklü ne yapman lazım bilen var mı
  10. M

En iyi oyun mouse hangisi

En iyi mouse hangisi bu 4 mouse arasında kaldım RAZER VIPER V3 PRO Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Razer Deathadder V3 Pro Logitech G PRO X SUPERLIGHT HERO
  11. M

Oyun için en mouse hangisi

YouTube biraz araştırdım yorumlarda razer viper 3 razer marka daha iyi yorumlar yazıyordu Logitech şişirme marka diye yorumlar vardı razer ve Logitech arasında kararsız kaldım birisi iyi diyor birisi kötü diyor
  12. M

mouse pedim SteelSeries marka var
  13. M

Pahalı mouse almayı düşünüyorum bütçede sorun yok
  14. M

Ben bloody zl5a kullanıyorum memmun değilim daha iyi kaliteli mouse almak istiyorum marka olarak ne tavsiye edersiniz kullanışlı kaliteli oyun oynarken farklı hissettircek mouse düşünüyorum hangi marka ve model tavsiye ediyorsunuz bazı kişiler kablosuz mouse 6 ay da bozuluyor diyorlar ne kadar...
  15. M

Pugb mobile emülatör oynuyorum en iyi mouse hangisi kablolu mu alayım kablosuz mu tavsiye verebilir misin
Geri