Arama sonuçları: *

• Users: BBSQ
  • Order by date
  1. B

🔥İndirim Western Digital 2TB WD Blue SN580 - 4.033TL

Konudaki SSD modelinin 1 TB olanını 3 aydır kullanmaktayım. Alacağım dönemde ısınma sorunu yaşayıp yaşamayacağım kafama takılmıştı. MSI anakartın kendi soğutucusu ile ekran kartı ve işlemci arasındaki sokette kullanıyorum. Test esnasında ulaştığı sıcaklıklar aşağıdaki gibi, almayı düşünen varsa...
  2. B

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

12700F ile 10 dakikalık Cinebench R23 testi sonucunda Peerless Assassin ile bu sonuçları gördüm, OCCT ile de 185 Watt'ı gördü ancak 72-73 dereceden yukarı çıkmadı, başka herhangi bir test ile de daha yüksek güç çektiğine rastlamadım, macun olarak MX4 kullanıyorum. Phantom Spirit daha iyi bir...
  3. B

Kararsızım yardım edin lütfen.

Okul bittikten sonra da makine mühendisi olarak çalışmayı düşünüyorsan çok çok büyük ihtimalle iş gören bir laptop alman gerekeceğinden laptopa yönelmenin daha doğru olacağını düşünüyorum, çalışmaya başladıktan sonra isteğin devam ederse bir şekilde bilgisayar toplayabilirsin zaten ama masaüstü...
  4. B

WD SN580 yerine Kingston Renegade tercih etmeli miyim?

Teşekkürler, Sandisk Extreme'i aynı şeyi düşünmüşdüm, düzgün satıcısı bulunmayan SSD'yi kesinlikle almam zaten, güvenilir satıcılı olan bir yerde de hemen hemen kingston fiyatına geldiğinden yine kingstonu tercih ederim, şu anlık SN580'i düşünüyorum, HMB'sinin iyi olduğunu bir kaç yerde daha...
  5. B

WD SN580 yerine Kingston Renegade tercih etmeli miyim?

Merhabalar, 1TB SSD almayı düşünüyorum, birçok modele baktım ama SN580 de karar kıldım, 600 TBW yazma ömrünün olması, 600K IOPS rastgele okuma 750k IOPS rastgele yazma değerinin olması ve 4000 MB/s sıralı okuma yazma hızlarından dolayı bu SSD'yi almayı düşünüyorum. DRAM olan Kioxia G2 ve XPG...
  6. B

Yardım Türknet Bazı Sitelere Giremiyorum

Yaklaşık 1 haftadır bende de benzer problem var, ara sıra internet 10-20 saniye kesiliyor, indirme yaparken çok net gözlemleyebiliyorum, IDM ile 10-11 MB/s tam hızda indirme yaparken 2-3 dakikada bir 10-20 saniye 0 a düşüyor ve hiçbir site açılmıyor, sonrasında kaldığı hızdan devam ediyor. Video...
  7. B

Hangi NFS oyunu alınır?

Sırayla bahsedecek olursam Unbound'da oynanış gece ve gündüz olarak ikiye bölünüyor, gündüz polislere çarpmadığın sürece peşine takılmıyorlar, takılsa da kolaylıkla atlatılabiliyorlar ancak gece adım başı her yarışta veya serbest gezintide takılabiliyorlar ve atlatması bazı trickler dışında çok...
  8. B

Elektro gitar için amfi tavsiyesi max 4000TL

M-Audio dışında bu modellerden hiç birini kullanmadım, ses kıyaslamalarına bakıp karar vermen daha doğru olacaktır. Steinbergin eski modellerini kullanmıştım ve clipping haricinde memnundum ancak bu modeli kullanmadığım için bilmiyorum. Kendi programının ne olduğuna bağlı birazda aslında...
  9. B

Rica ederim, Focusrite Scarlett Solo Gen 4'ü tavsiye ederim, müzik marketlerde veya müzikle ilgili online alışveriş sitelerde kasım-aralık-ocak aylarında indirime giriyor, Solo yerine eğer daha fazla girişe ihtiyacın varsa 2i2 vs de tercih edebilirsin ama fiyatı bayağı artar, tek başıma ben...
  10. B

KASA ARIYORUM beyaz bütçe kasa

PSU dahil mi hariç mi bilmiyorum ama kasa olarak Corsair 3000D modeline bakabilirsin, kendim de kullanıyorum, boyutları ve görünüşünü beğenirsen sorularını cevaplayabilirim. Eğer PSU dahil olarak düşünüyorsan ilk olarak Tier listte minimum C tierde yer alan veya güvenilir bir incelemesi bulunup...
  11. B

Yeni aldıysan ve çalmaya yeni başladıysan, masaüstü bilgisayarın var ise Guitar rig 5, Amplitube, DSP, BIAS vs bir çok amfi simulasyonu program ile 4000 TL civarındaki bir çok amfiden daha iyi ses elde edebilirsin. Clean tonda çalıyorsan bir sorun olmaz ancak 4000 TL civarındaki çoğu amfinin...
  12. B

Pişman olmak istemiyorum hangisini alayım?

Aslında oyunlarda ne aradığına ve bütçene bağlı. AMD tarafında FSR2'nin görüntü kalitesi kalite modunda bile native götüntüye göre çoğunlukla belli bir derecede kötü görünüyorken DLSS için kalite modunda çok yakın görüntüler elde edilebiliyor, ikiside native görüntüye göre kıyaslandığında DLSS...
  13. B

Yardım ESKİ RAMLERİMİ ÇOĞALTACAĞIM AMA BİR FARK SORUN OLUŞTURUR MU ?

Chipset bilgilerini bulamadım ancak elinizdeki model HX432C16FB3A/8 ise ve almak istediğiniz model KF432C16BBA/8 ise; https://www.kingston.com/datasheets/HX432C16FB3A_8.pdf https://www.kingston.com/datasheets/KF432C16BBA_8.pdf Ürünlerin kendi Datasheetlerindeki bu bilgilere göre gecikme...
  14. B

Yardım ESKİ RAMLERİMİ ÇOĞALTACAĞIM AMA BİR FARK SORUN OLUŞTURUR MU ?

MHz, CL ve boyut değerleri aynı olduğu sürece bir problem olmaz ancak default frekanstan daha yüksek frekanslarda kullanmak istiyorsanız voltaj değerleri farklı ise problem olabilir. Frekans, gecikme, boyut ve voltaj değerleri kullandığınız RAM ile aynı olan bir model bakmanızı öneririm. Bunlara...
  15. B

Bu iki elektro gitar arasında kaldım

1. link açılmıyor, ama linkteki bağlantı adresinden ibanez grx70qa modeli olduğu görünüyor. Squier arkadaşımda olduğundan deneme şansı bulduğum bir gitar. Başlangıç seviyesine göre değil normal bir kullanıcı gözüyle bakmaya çalıştığımda klavyesi kesinlikle kaliteli değil, kayganlığından ve...
  16. B

1000 TL YE KADAR mouse ÖNERİSİ

https://www.amazon.com.tr/Bloody-Siyah-Aktif-M-Ayak-Optical3200Cp/dp/B00DH3ANP4?th=1 https://www.hepsiburada.com/bloody-v7ma-hd-optik-core3-4-aktif-metal-ayak-3200cpi-oyuncu-mouse-pm-bd801092 Bloody'nin TL80 modelini 5-6 yıldır kullanıyorum, linkteki modeli ile arasında kalmıştım çünkü uzun...
  17. B

i7 12700kf için B serisi anakart ve hava soğutucu uygun olur mu?

Merhaba, i7 12700kf işlemcim var ancak anakart ve soğutucum olmadığı için şuan kullanamıyorum. Kasım indirimlerinde uygun parçalar denk getirebilirsem almayı düşünüyorum. İşlemcim k serisi olsa da kesinlikle OC yapmayı planlamıyorum. Testlerden gördüğüm kadarıyla maksimum 290-300 watta çıkabilen...
  18. B

Ekran kartı ve SSD hariç 12k-18k DDR5 sistem tavsiyesi

Merhabalar, kardeşim için sistem toplamak istiyorum, elimde boşa çıkartabileceğim ekran kartı ve SSD var, bu sebepten dolayı sadece anakart, işlemci, DDR5 ram ve kasa tavsiyesi yapabilir misiniz ? Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, İtopya dışında veya Amazon TR'nin, Trendyol'un, Hepsiburada'nın...
Geri