Arama sonuçları: *

1. K

2. el SSD alırken nelere dikkat edilmeli?

Selam. 2 seçeneğim var ya 1TB SATA SSD alacağım. Ya da 1.800 TL'ye taşınabilir yapması için kutusu olan + Gigabyte Aorus 7300 1TB (7300 MB okuma / 6000 MB yazma) NVMe M.2 SSD. 1TB M.2 SSD alacağım. Yapmam gereken testler nelerdir? Vatan faturalı ürün. Açıkçası bu SSD'yi bu fiyata görmek garip...
  2. K

2. el SSD alırken nelere dikkat edilmeli?

Selam. 2 seçeneğim var ya 1TB SATA SSD alacağım. Ya da 1.800 TL'ye taşınabilir yapması için kutusu olan + Gigabyte Aorus 7300 1TB (7300 MB okuma / 6000 MB yazma) NVMe M.2 SSD. 1TB M.2 SSD alacağım. Yapmam gereken testler nelerdir? Vatan faturalı ürün. Açıkçası bu SSD'yi bu fiyata görmek garip...
  3. K

Ajazz AJ159 Pro gıcırdıyor

Aynen öyle rengi beyaz :D 1742038339 mesajlarınızı çok geç gördüm. kusura bakmayın. madem kronik kullanmaya devam edelim :)
  4. K

Ajazz AJ159 Pro gıcırdıyor

Selam, mouse yaklaşık 65 cm'den düşmüştü ama iskambil kağıtlarının üzerine düştü. Yani bir sorun olmadığını düşünüyorum. Fakat psikolojik olarak mı bilmiyorum sol klik gıcırdıyor gibiydi. 1 2 gün sonra sol klik gıcırdamasını hissetmiyordum ama sağ klik te başladı aynı olay. Yani örnek olarak sağ...
  5. K

Statik ip ile port açılmıyor !!!

Selam Zxhn H168a v2.0 modemim var. Ve Türk Telekom'da iken statik IP ile port açabiliyordum. Şimdi ise TurkNet'e geçiş yaptım ve statik IP talep ettim. Şu anda statik IP bulunuyor. Gördüğünüz gibi IP chicken ve modem arayüzümdeki statik IP aynı. Fakat ben hiçbir şekilde port açamıyorum...
  6. K

Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Selam öncelikle beyaz sistem topladığım için kulaklığıda beyaz alıyorum. Şu anda Rampage Miracle X3 kullanıyorum ve rezalet... Ne 7.1 kullanabiliyorum ne sürücülerini güncelleyebiliyorum. Kablo deseniz zaten yetişmiyor kısacası bayağı bir uğraştırıyor beni. İstediğim belli başlı özellikler var...
  7. K

2,5 yıldır konuştuğum kıza aşık oldum.

bence gidip kızlara bu yazdığın metini atabilir ve üstüne konuşabilirsin.
  8. K

God of War: Ragnarok D diskine kurunca 0xc0000142 hatası

Son durum: Çözüm bulamadığım için korsanı silip oyunu satın aldım. indirdiğimde haberdar edeceğim.
  9. K

God of War: Ragnarok D diskine kurunca 0xc0000142 hatası

God of War: Ragnarok indirdim. Oyun C diskinde açılıyor D diskinde ise 0xc0000142 hatasını alıyorum. Bu oyunu indirip de bu hatayı alanlar varmış. Sorunu nasıl çözebilirim? C diskimde hiç yer yok. Not: Diskimde sorun yok sağlığı yerinde. 1737579323...
  10. K

I5 13400F & RTX 4070 OC sistemin performansı düşük

2k da bu fpsler normal karşılanabilir. i5 13400f çoklu çekirdek performansı ryzen 5 7500f e göre az mesela.
  11. K

I5 13400F & RTX 4070 OC sistemin performansı düşük

hocam sizde i5 13400f i çöp ettiniz :) rt 3080 ti ile birlikte darboğaz neredeyse yapmıyor (1080p'de). ki rtx 3080 ti 4080 superden kas gücü olarak daha iyi. 4070 de darboğaz yapmaz.
  12. K

Yüksek RPM fan nereye takılmalı?

hocam şuan kullandığım çoklayıcı sayesinde de fanlar psudan güç alıyor. benim yapmam gereken 120r'ları %50 msi fanları da %60 70 çalıştırmam gerek.
  13. K

bu kontrolcüyü alır isem. her fanı ayrı ayrı değiştirebilir miyim rpm ayarlarını ? (ve 1 tane ortalama fiyat bir kontrolcü önerebilir misiniz sata veya molex farketmez. psumda 2 side mevcut)
  14. K

önerdiğiniz kontrolcü var mı ? 1737408104 + olarak her türlü yinede 1 yuvada olmuş olmuyor mu ?
  15. K

çoklayıcıda 4 pinlik slotlar var. msi fanlarım 3 pin yeni aldıklarım 4 pin. hepsi ona bağlı. ben biosdan %50 rpm e ayarlar isem. msi fanlarım etki görecek mi ? (anakartımda 1 sys fan girişi var)
  16. K

hocam %50 ye ayarladım fakat bu msi fanlarıda %50 ye ayarlanmaz mı ? bu durumda sıkıntı yaşamaz mıyım ?
  17. K

RTX 3080 Ti kasadan dolayı ısınıyor.

DURUM GÜNCELLEMESİ: kasama 3 adet Airblazer 120R satın aldım. ve yukarıdaki radyatör yerine taktım. yaklaşık 5 dakikalık 2k furmark testinde ekran kartım 73 dereceyi gördü ve ardından 70 de sabit kaldı. kısacası, kartta sorun yok sadece kasamın hava akışı kötüymüş :) herkese iyi forumlar.
  18. K

ozaman dediğiniz gibi %30-40 lara mı alayım ? aslında dc modundan pwm e çekip smart mode a aldım ve öyle ağam şağam ses yok.
  19. K

https://www.trendyol.com/alfais/4337-10-port-fan-coklayici-y-pwm-splitter-4-pin-12v-switch-power-guc-ide-cogaltici-molex-kan-p-44869502 elimde bu var 1737392562 bi arkadaşta %75 %80 işini görür dedi ses yapmaz dedi.
  20. K

kontrolcü yok anakartın girişi var pwm çoklayıcı almıştım 10lu büyük ihtimal oyüzden RPM değerleri gözükmüyor. % lik bir değer söyleyebilirmisiniz
Geri