Arama sonuçları: *

1. R

Logitech G435 Nasıldır

4k max
  2. R

Logitech G435 Nasıldır

başlıkta gördüğünüz gibi, logitech g435 modeli üzerine fikir ve yorumlarınızı belirtebilir misiniz? o bütçeyle başka ne wireless kulaklık önerirsiniz? edit: kulaklığın mikrofonunu kullanmayacağım sadece kulaklık için alıyorum
  3. R

bilgisayar setup'ımı puanla

neyini beğenmediniz hocam 1725402147 olabildiğince kapatmaya çalıştım ama oldukça haklısın
  4. R

klavyeyi 8-9 aydır kullanıoyrum bırak switch problemlerini boyası bile çıkmadı daha
  5. R

dostum almadan önce bütün forumları araştırdım bir kişi bile demedi kronik diye, kaç aydır kullanıyorum bırak kronikliği gecikme bile olmadı sen neyden bahsediyorsun
  6. R

klavye mouse zaten fiyat performans ve gayet fiyatlarını hakkettiklerini düşünüyorum, özellikle de şuanki piyasaya göre kulaklık konusunda haklısın değişmeyi düşünüyorum
  7. R

dostum hangisi mesela
  8. R

evet farkındayım 1725377898 hocam hepsi gayet güzel ekipmanlar
  9. R

sağolasın 1725371463 niye beğenmedin hocam 1725371477 niye beğenmedin hocam gayet düzenli bence
  10. R

niçin? 1725364078 çok teşekkür ederim dostum
  11. R

Yardım Mikrofon ses cızırtılı gidiyor

ikinizin de dediklerini yaptım, hala cızırtılı robotik bir ses gidiyor :(
  12. R

mikrofon önüme gelmiyor, gayet güzel şekilde ayarladım, klavyenin bilek desteği var oyun oynarken onu takıyorum oradaki boş alan baya bi daralıyor, uzun mousepad kullanamıyorum bilgisayar başında birşeyler yerken illa dökülüyor ve mousepad olduğu için leke tutuyor, kulaklığın deri kısmında zaten...
  13. R

laptop olması biraz görüntüyü bozuyor ama donanım olarak çok iyi
  14. R

teşekkürler
  15. R

10/?
  16. R

Bütün cihazların RGB'lerini aynı yapmak

selamlar, mouse, klavye, mikrofon ve kulaklığımın birbirinden bağımsız RGB aydınlatmaları var, kulaklık ve mikrofonun da kendi yazılımları yok, bunların hepsini aynı anda aynı renk yapabileceğim bir program vesaire yol var mı? örneğin mikrofon anlık olarak maviyken kulaklık kırmızı oluyor...
  17. R

kablo durumu iyi
  18. R

Daha bugün aldım, kullanalı 3 saat bile olmadı mikrofondan ses bir anda cızırtılı gitmeye başladı, marka ve model Havit GK50 Pro, nasıl çözebilirim acil yardım
  19. R

Havit GK50 Pro Nasıldır?

teşekkürler
  20. R

Havit GK50 Pro Nasıldır?

önerebileceğin gürültü engelleyici var mıı? nvidia broadcast denedim, tam anlamıyla rezalet
Geri