Arama sonuçları: *

1. C

İphone 11 128 GB VS 64 GB

Premium bi telefon kullanmak istiyorum 1632501229 Çok teşekkür ederim arkadaşlar
  2. C

İphone 11 128 GB VS 64 GB

Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar İphone 11 almayı düşünüyorum telefonu uzun süre kullanmak istiyorum Fazla fotoğraf çekinen bi insan değilim ama ss çok alırım Oyun oynamam Bütçe açısından zorlanmamak için 64 gb almayı düşünüyorum sizce bellek konusunda sorun yaşar mıyım?
  3. C

Monitörümü kaç paraya satarım ?

1000-1200
  4. C

maks 2000 tl monitör önerisi

Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum. bütçem maks 2000 tl genelde genelde valorant cs oynuyorum arada hikayeli oyunlar ve film izliyorum. size güveniyorum adamsınız. tercihim itopya ve incehesap stoklarında bulunması sorun çıkarmıyacak bi monitör önerirseniz sevinirim iyi akşamlar
  5. C

arkadaşlar sizce alınır mı? wifi adaptör

arkadaşlar pc alıcağım ancak annem fazla kablo görmek istemiyor sizce tenda u1 modeli alınır mı? farklı model önerileriniz olursa yazarsanız çok sevinirim
  6. C

sizce hangi işlemciliyi tercih etmeliyim

düşünmüyorum
  7. C

sizce hangi işlemciliyi tercih etmeliyim

gtx 1660 super almayı düşünüyorum sizce hangi işlemciyi almalıyım r3 3100 r5 2600 r5 2600x farklı bi işlemci ya da ekran kartı öneriniz varsa lütfen yazın kasa için bütçe maksimum 6.5 k
  8. C

yayın için sizce hangisi

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
  9. C

yayın için sizce hangisi

malesef işlemciyi update ediceğim
  10. C

yayın için sizce hangisi

SİZCE YAYIN İÇİN RX580 İLE BİRLİKTE HANGİSİ DAHA İYİ OLUR
  11. C

Hangi İşlemciyi Seçmeliyim?

vatan bilgisayarın hazır sistemlerinden tercih edeceğim ortala 1000 tl indirim geldiği için bi fiyat söylemem doğru olmaz
  12. C

bende özellikle ikisi arasında kararsız kalmıştım d: büyük ihtimalle 3100 tercih edeceğim
  13. C

Arkadaşlar yakında sistem toplamayı düşünüyorum işlemci konusunda çok kararsızım.Seçeneklerim: RYZEN 3 3100 RYZEN 5 1600 RYZEN 5 2600 İ5 9400F İ3 10100 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ AKŞAMLAR DİLERİM
  14. C

Siparişim gecikir mi ?

benim kargom sıkıntısız bi şekilde 2 3 güne geldi .bi sorun olmadığı sürece gelir diye düşünüyorum
  15. C

5000-5500 kasa toplama yardım

2x8 ram le daha iyi olabilir bence
  16. C

Bu bilgisayar alınır mı ?

bencede 1600 alıp bi ram daha eklemelisin
  17. C

Öneri BEIN CONNECT FİLM ÖNERISI

game of thrones izlemelisin bence
  18. C

MSI B450M-A PRO MAX mı yoksa GIGABYTE B450M S2H' mı

s2h daha iyidir bence
  19. C

Gta 5 kaç saate iner ?

13 14 saati bulabilir.
  20. C

Programlama yapmak istiyorum

Yüzdelik dilimi iyi bir okul.Okuldaki öğrencilerin çoğu başarılı yani.Okulu senin için araştırdım olumsuz bir yorum görmedim.Umarım istediğin okula gidebilirsin
Top Bottom