Arama sonuçları: *

1. A

20.000 TL 2. el pc önerisi

tanıdık olmadığı müddetçe 2. el tavsiye etmiyorum lakin instagramdan yusufpisi adlı arkadaşı takip edebilirsin. istediğin testleri yaptırıp teyit alarak satın alabilirsin.
  2. A

Çözüldü✓ bu 4060ti sistemi almamda bir sakınca var mı?

4060ti kullananlar kulübü.. teşekkür ederim
  3. A

sistemi aldım. almak isteyen, sorusu olan olursa yardımcı olmaktan keyif alırım. iyi forumlar.
  4. A

Çözüldü✓ monitöre görüntü vermek hakkında

monitörümde vga ve dvi girişler var. kartta ise dp ve hdmi. en sağlıklı görüntüyü hangi dönüşüm ile alırım? dp to dvi daha makul olacak gibi geliyor ama herkes hdmi to vga öneriyor ve bu aklıma yatmıyor. doğru bilgi nedir? ve güvenilir bir dönüştürücü önerir misiniz?
  5. A

Pesin fiyatına taksit yapan hazır sistemler hangileri

bütçeniz nedir? şu günlerde ben de 20-25 bandında bir sistem alacağım. yardımcı olabilirim.
  6. A

Şu sistemi düşünüyorum fakat ekran kartından şüpheliyim

şu sistemi şu fiyata utanmadan koyuyorlar ya. yazık.. sakın almayın.
  7. A

aslında 4060ti almak gibi bir hedefim yok. 4060 benim için yeterli ama 4060lı sistemlerde korkunç kasa-psu ikilisi mevcut. ve peşin taksit seçeneğinden dolayı sadece itopya ya da vatandan almayı planlıyorum.
  8. A

https://www.itopya.com/kuark-mensa-intel-core-i5-12400f-asus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-evo-edition-8gb-16gb-ddr4-_h26670 kasayı msi, m2yi mld yaptım. fiyat uygun mu? yapman iyi olur dediğiniz bir özelleştirme var mı? veya bu sistem alınmaz dediğiniz bir kusur? bütçem yapacağınız birkaç...
  9. A

Bu fiyata bu sistem iyi değilmi

ben de almayı düşünüyorum ama windforce modeli hakkındaki olumsuzluklar engelliyor..
  10. A

Çözüldü✓ bu sistemde ne gibi özelleştirmeler yapılmalı?

https://www.itopya.com/da-g11-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-500gb-nv_h26144 sistem bu. bu fiyata alınır mı? ryzen 5 7600 ve 8400f arasındaki tercih ne olmalı? kasa ve psu tarafındaki tavsiyeniz nedir? sistem olumsuz ise tavsiye sisteminiz var mı...
Geri