Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Logitech G29 - Ets 2 Hakkında Soru/Yardım

Evet dediklerinin tamamında stop ediyor motor. Gerçekte nasıl kullanılması gerekiyorsa oyunda da o şekilde işliyor. Dorse yok iken yarım debriyaj ile tir hareket edebiliyorken, dorse bağlı olduğu zaman yarım debriyaj gaz ile desteklemeniz gerekiyor hareket için yani bu bile yansıtılmis oyuna.
  2. M

2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

Gayet güzel alinir bende de var,
  3. M

Öneri PC için Gamepad Tavsiyesi

Anladım sagolun onu da eledik öyleyse
  4. M

Gaminggen de satılan gulikit kk3 pro hakkında bilginiz var mı? İyi midir onu da onermisler ama çok kararsız kaldım açıkçası fantech shooter 3 almak istemiyorum bağlantı güncelleme falan sıkıntılı sanırım insanlar zar zor ayarlıyormus
  5. M

Fantech shooter III ne dersiniz ? Genelde hikayeli ve araba yarışı oynarım hall effect özellikli olsun istiyorum
  6. M

Tesekkur ederim bunun bariz farkı nedir acaba diğerlerinden .
  7. M

Hayir farketmez kaliteli olsun yeter :)
  8. M

Merhaba Windows da kullanmak üzere xbox düzenine sahip f/p gamepad tavsiye eder misiniz? Titreşimi vs kaliteli olmalı. Aşağıdakileri buldum ancak kararsız kaldım. Ya da 9. Nesil xbox kolu mu almalıyım? https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu...
  9. M

Türkçe altyazılı pc için oyun önerisi

Alan wake olabilir
  10. M

❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Cyberpunk i gamepad ile oynamak daha mı keyifli olur acaba ya gamepad alamadım daha :D
  11. M

❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Hocam dlc siz oynanır mı dlc elzem mi bu oyun için?
  12. M

Dying Light 1'e Büyük Güncelleme!

Oyun zor geliyor bana ya eceller mi ne çok korkutuyor strese giriyorum hava kararinca :D
  13. M

Öneri Akılli Saat Tavsiyesi

Arkadaşlar samsung telefon ile kullanmak icin akıllı saat önerisi verir misiniz. Bütçe 3 bin tl max daha uygun olursa daha iyi olur fiyat performans
  14. M

850W Kaliteli PSU Önerisi

FSP Vita 850w 80+ Gold tavsiye ederim kendim de kullanıyorum.
  15. M

Yeni Bilgisayar Sistemi Kurulumu İçin Tavsiyeler

Ayrıca anakartinizin user guide ini da okumanızı tavsiye ederim. Sistem parcalari nelerdi ?
  16. M

Yeni Bilgisayar Sistemi Kurulumu İçin Tavsiyeler

Hayırlı olsun öncelikle. YouTube dan kesinlikle hangi kablo nereye takilir diye aratıp karşınıza çıkan Recep Baltasin videosunu izleyin. Yine kendisinin paylaştığı sistem toplama rehberleri önemli detaylar içeriyor onlari izlemenizde fayda var. Aklınızda soru işareti kalırsa toplarken buradan...
  17. M

Pc uyumlu direksiyon seti önerisi

Testini yapıp alacaksınız elbet bunlarla uğraşılmaz keyif alamazsınız paranıza yazık satmak isteseniz zor satılır bunlar
  18. M

Pc uyumlu direksiyon seti önerisi

Bunlara para verilmez hocam ikinci el logitech al temiz basın ağrımaz
  19. M

9070 XT Undervolt Rehberi - mutlaka izlenesi

Aynı fiyata nasıl alacaksin her şeyde aynı değil mi :D
  20. M

Peerless Assassin için sıcaklık yüksek mi?

30 dakika islemci Testi yapmıştım 70 falan olmustu diye hatırlıyorum ama tam emin değilim ancak saatler boyu full ayarlarda ets 2 de 60 derece gta 5 te ise 62 dereceyi geçmiyordu 1744387847 Bence bu doğrudan termal macun kalitesi kaynaklıdır endişe etme :D full yuk 70 derecede çok degil kendi...
Geri