Arama sonuçları: *

1. M

CPU kullanım oranı garip bir şekilde değişyor

cpu kullanımı normalde %9 %11 falan gelip gidyor görev yöneticisini açıyorum 20% iken hemen hemen normal seviyeye geliyor sekme değiştiryorum gene bakyorum aynı olay her görev yönetcisine bakmadığım zaman böyle oluyor acaba vürüs falan mı bulaştı
  2. M

Fiverr müşteri bulma problemi

ilan açalı 3 4 ay olmuştur diye tahmin ediyorum dolandırıcılardan başka gelen kimse yok afgan pakistanlı dolu platform https://www.fiverr.com/s/2K5m7re ilan bu eleştiriye açığım
  3. M

Fiverr da mailim isteniyor

bendede oldu o dolandırıcı dediler bana
  4. M

Windows defender yeterlimi

az önce bir resim yükledim ve resmi açtığımda cmd açılıp kapandı ve bi daha açıldı ama bu sefer maviydi ve kapandı c diski ile alakalı bir lokasyon yazıyordu üstünde windows defender ile tarama yapıyorum bu yeterlimi yoksa avast falan indirmem lazım mı
  5. M

Injustice™ 2 efsanivi sürüm online oyuncu bulmiyor

oyunu microsoft store dan aldım oyun çok güzel ama online maç bulmuyor oyunu oyniyan oyuncumu kalamadı yoksa sorun bende mi yaklaşık 15 dk falan bekledim oyuncu bulmadı
  6. M

Sistemim call of duty Infinite Warfare kaldırırmı

Saol aga valla çok rahatladım 123tl çöp oldu sandim
  7. M

Sistemim call of duty Infinite Warfare kaldırırmı

AMD Ryzen 3 3100 NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER 16 GB ram bir mallık yapıp sistem özelliklerine bakmadan aldım oyunu sistem kaldırırmı bilmiyorum 50 fps civarı alsam yeter
  8. M

Masaüstü bilgasayara nasıl internet bağlanır

modemin arkasındaki LAN yazan yeremi takıcaz
  9. M

Masaüstü bilgasayara nasıl internet bağlanır

Masaüstü bilgisayarıma telefon üzerinden internet aktaryorum ama telefonun veri gönderme hızı düşük olduğu için lag giriyor, network kablosu ile bağlamayı düşünyorum, network kablosunu nasıl bağlicam bilgisayarın neresine takıcam ve modemin neresine takıcam ve her hangi bir kablo olurumu 200 300...
  10. M

Çözüldü✓ 2. el Redmi T9 kaça satabilirim

abi valla verdim ben 2 gün önce, tamirde şuan
  11. M

adam 600 tl yaparım diyor, pazarlık yeteniğim pek yok hani zorlamadan 1.5 k falan satılırmı çok mu ucuza gider
  12. M

bende redmi t9 vardı ekranı yanmış ve tamamen kapandığı zaman fastboot hatası veriyor sonra kendi kendi 3 4 gün sonra açılyordu bende tamir ettirip sonra satmayı düşünyorum esnaflara ve ya internetten(önerileriniz önemli) ben bu telefonu kaça satabilirim bani aydınlatırmısınız
  13. M

İntihar, hayatın farkına varıcak yaşa geldiğimden beri aklımdan hiç çıkmadı

atırmiyorki spam hatası veri duryor ben kurcalarken bi kaç defa atmış olabilirim ve silinmiyolar galiba
  14. M

İntihar, hayatın farkına varıcak yaşa geldiğimden beri aklımdan hiç çıkmadı

yazıyı ne kadar spam hatası verip durduğu için fotoraflar ile derdimi aktarmaya çalışıcam, sanmıyorum ama varsa bi öneriniz beklerim
  15. M

İntihar düşüncesi ergenliğe girdiğimden beri aklımdan hiç çıkmadı

annemin üzüleceğini bildiğim için kesinleştiremiyorum, bunu düşünmemin sebebi yetersiz olmam, hayatta kalmaya yetecek kadar bile zeki olduğumu düşünmiyorum, hiç bir şeyi kazanmadım, girdiğim her rekabeti kaybettim ya da çuvalladım okul hayatım olsun iş hayatı olsun hep en zayıf konumda olan...
  16. M

ramlarim doğrumu çalışyor

az önce vatan bilgisayardan ram alıp pc mi yükselttim bende 8gb fury hyprex var dı bende ordaki çalışanlara öyle dedim onlarda gskill markasını vardiler voltaj değeri ve ya mhrz falan çok anlamyorum ama bana hali haızrda kullandığım ramin xmp çalışmiyor falan dediler ya biostan açmamışsın yada...
  17. M

metro serisinin kutulu versiyonu var mı

arkadaşlar metro serisinin tüm oyunlarını kutulu bir şekilde satın almak istiyorum Xbox versiyonu için ama bir türlü bulamadım herhangi bir platform içinde olur yeterki kutulu olsun nerden alabilirim ve ya var mı
  18. M

PUBG steam de fsr nasıl aktif edilir

pubg de fsr desteği var mı? var sa nasıl aktif edebilirim ekran kartım gtx 1650 bildiğim kadarıyla ekran kartım fsr destekliyor
  19. M

bilgisayarım kaç gb ram destekliyor

anladım eşitliyor kendini. peki direk tak çalıştırmı yapıcam herhangi bir bios ayarı falan ekstra bir şey yapmam gerekyormu ve uyumlular değil mi
Geri