Arama sonuçları: *

1. E

Yardım BİLGİSAYAR DURDUK YERE BÖYLE DONUYOR.

Bu arada cevap veren tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim zaten m2 ssd alacaktım kasayıda değiştiriceğim eğer sorun çözülürse cevap veren herkese teşekkür ederim
  2. E

Evet dediğiniz model ssd'im fakat senelerce böyle bir sorun yapmamış iken şuan yapmasını anlamıyorum
  3. E

Tamam'a tıkladığımda yenisini açıyor ve şuan ekran siyah oldu
  4. E

Bir dakika atıyorum
  5. E

sizin attığınız linkteki adimlari takip ederken soyle bir hataya rast geldim
  6. E

Cristal disk'te sağlığı %100 gösteriyor fakat bu sizce böyle gözüküp sorunlu olduğunumu gösterir? 1725153988 Birde sorunun kaynağı sizce ssd'mi yoksa psu'mu?
  7. E

Metin2'den kaynaklı olduğunu düşündüm sildim fakat şuan donan pc'den cevap yazıyorum ve şuan bir sıkıntı görmüyorum ama yapacak diye kuşkulanıyorum
  8. E

buyrun izleyebilirsiniz
  9. E

Denedim şuan stock'ta kapatıyor
  10. E

Youtubeye videoyu ekliyorum %70'de geldiği zaman link atacağım izlersiniz
  11. E

Denemedim fakat 750w kasa sipariş ettim bu kasa geldiği zamanda öyle deneyeceğim düşüncem psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
  12. E

Hemen hallediyorum
  13. E

Video 385 mb yükleniyor diyor fakat yüklenmedi
  14. E

Lütfen bu konuda yardimci olun bilgisayarım 1.5 haftadir boyle donuyor cidden bıktım satmakta istemiyorum bu konuda yardim edin videolu bir sekilde atıyorum Sistem özellikleri Amd Ryzen 5 5500 19mb 16 gb gskill 3600mhz ram Msi armor Rx 570 ekran kartı Powerboost 500w psulu kasa 500 gb adata...
  15. E

Bilgisayar açıldığğı gibi donuyor

Bilgisayarım açıldığı zaman mouse kasarak hareket edip donuyor ve sonrasında mavi ekran veriyor fakat mavi ekran hatasının yüzdesi bile dolmuyor %0'da kalıyor 2 dk beklediğim zaman pc reset atıyor kendine fakat bu sefer açıldığı zaman Asus giriş yazısını görüyorum Donanım özelliklerim Ryzen 5...
Geri