Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ Amd radeon ekran kartlari

7700xt ile ilgili bir bilgim yok ancak bende rx6700xt var ve şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı tertemiz her oyunu oynuyorum
  2. V

HyperX Alloy Origins Core alınır mı?

https://www.trendyol.com/hyperx/alloy-origins-core-mekanik-klavye-red-switch-tkl-4p5p3aa-p-270934358?boutiqueId=61&merchantId=2200
  3. V

Bilgisayarımın kaldıracağı oyun önerisi

minecraft ve stardew walley
  4. V

HyperX Alloy Origins Core alınır mı?

bir forumda karşıma çıktı sizce alınır mı bütçeme tam uyuyor fiyatı da düşmüş baya trendyolda
  5. V

2.5 k tkl klavye önerisi

başlıkta yazdığı gibi tkl önerisine ihtiyacım var. rgb ve red switch olması benim için önemli ayrıca kablosuz olsa iyi olur. bütçe 2.5-3 k civarı şu anda aklımda rampage enigma 75 var ancak o kablolu o yüzden alasım yok sizce ne alayım
  6. V

Steelseries apex 3 tkl alınır mı?

hocam onun tkl olanını bulamadım
  7. V

evet biraz araştırma yaptım herkes mekanik öneriyor red switchlere bakacağım artık
  8. V

hem sessiz olması hem de rgb olması dolayısıyla bunu tercih ettim ancak emin değilim sizce ne almalıyım tkl ve rgb olmalı ses değişebilir. bütçe 2-3 k civarı
  9. V

Çözüldü✓ Displayport no signal

hocam pc çalışıyor ama mousenin ışığı yanmayı bıraktı daha yeni söküp taktık ram ve ekran kartını 1739733434 bios pilini şök tak yaptık ve rami bir daha söktük düzeldi hocam
  10. V

tamam hocam ama kendim yapamam büyük ihtimalle abimle yaparım olursa haber veririm
  11. V

daha dün 12 de kapattığım bilgisayarımda bu gün ekrana görüntü gelmiyor tüm portlara taktım herşeyi kontrol ettim sıkıntıyı çözemedim lütfen çok acil yardım edin
  12. V

Yardım Hoi4 agora modu oyunda açılmıyor

hoi4 agora modu yükledim ancak oyunda eski focuslar var yardımcı olabilirmisiniz
  13. V

Amd driver çökme sorunu

yarın deneyeceğim işe yararsa yazarım
  14. V

6700xt son driverdan sonra çökme

hocam bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum
  15. V

Amd driver çökme sorunu

ekran kartı sistemden söküldü veya driverleriniz güncel değil lütfen kontrol edin diyor ingilizce ama hata kodunu tam olarak hatırlamıyorum
  16. V

Amd driver çökme sorunu

driverlarım güncel olmasına rağmen bf1 oynarken 3-4 saatin sonunda çöküyor başka oyunlarda daha yaşamadım ama yaşanmayacağından emin değilim ekran kartım rx6700xt
  17. V

Amd ekran kartı alınmalı mı ?

bende aynı kart var oyunları çok iyi oynatır ancak 4-5 saat açık durduktan sonra oyun oynarken bir anda çökme sıkıntıları başladı sorun bulamadım driverlerimde güncel
  18. V

Yardım Amd driver çökme sorunu

içinde rx6700xt olan masaüstü bir bilgisayarım var ve daha önce abim tarafından 1.5 yıl kadar kullanıldı.bilgisayar 4-5 saat kadar açık durduktan sonra driverler çöküyor. buna bir çözüm bulamadım aynı sorunu yaşayan varmı varsa yardımcı olabilir mi
  19. V

Büyük el için mouse tavsiyesi

Arkadaşlar ellerim 21-22 cm uzunluğunda ve daha da uzayacak gibi benim için siyah,kablosuz ve hafif bir mouse önerebilir misiniz?
Geri