Arama sonuçları: *

1. P

Windows update sorunu

dayıcım 3 kere yeniden başlattım 2 kerede kapatıp açtım sonuna kadar doluyor burda tıkanıyor ya çözemedim
  2. P

Windows update sorunu

Oyun oynarken drop giriyor ve fps düşüşleri oluyordu. pc uyarı verdi ve sürücüleri güncelledi bu yüzden bende pcyi güncel tutmak amacıyla her şeyi güncellemek istedim. ayarlar kısmından windows update kısmı ekteki gibi güncellemeleri tarattım ve bulunan güncellemeyi başlattım ancak bu şekilde...
  3. P

Çözüldü✓ LENOVO LOQ bilgisayarım kapandı!!

https://app.hb.biz/mEtICCWYs6pk
  4. P

Hiç bir şeyini ellemedim hacı abi sadece açıp kullandım masa üstünde bide kuru bezle tozunu aldım arada bir. Bide bir sorum olacak bunu neden yapar bu bilgisayar gayet normal sıcaklıktaydi daha sıcak haldeyken bir çok oyun oynadım ancak böyle olmadı LoL oynarken neden bunu yaptı fikrin var mi ...
  5. P

Kullanıcı hatası falan demezler dimi hacı abi
  6. P

1 ay önce aldığım Lenovo LOQ modelinde bilgisayarım. Bu gün iki kere kapandı. İ5 12. Nesil işlemci RTX 4050 ekran kartı bulunan model ilk başta need gör speed heat oynarken (soğuk olmasına rağmen) kapandı. Elektrik kesintisi olmuş gibi bir kapanmaydi. Geri açtım ve çalıştı. Bir kaç saat sonra...
Top Bottom