Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ekran kartım boşta fazla ısınıyor

rx 570 gibi bi kart için normal değerler dostum endişelencek bir durum yok boştayken fan açmıyorsa termal değiştirmenede gerek yok
  2. A

MAVİ SWİCH KLAVYEYE RED SWİCH TAKABİLİR MİYİM

aynen dediğim gibi wasd space ctrl
  3. A

M2 ssd Toshiba alınır mi

Toshiba rc500 250gb kullandım 1730/1300 olması gerekiyordu stabil çalışmıyor dostum hızlarda çok fazla dalgalanma oluyor hızı veriyor sana fakat çok kısa süre sonra düşüyor
  4. A

5,5 TL ye görmüştüm 5-6 tane kadar almayı düşünüyorum daha iyi fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
  5. A

Daha önce swich değişimi yaptım ama red denemedim bi sorun olmaz diyorsanız red siparişi vericem
  6. A

Ssd Upgrade için yardım.

Laptobun tam modelini belirtebilir misin
  7. A

MERHABALAR MOTOSPEED CK104 BLUE SWİCH MEKANİK KLAVYESİNE SAHİBİM YAKLAŞIK 4 YILDIR KULLANIYORUM Bİ KAÇ SWİCHİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR FAKAT SESİNDEN Bİ HAYLİ ŞİKAYETÇİ OLMAYA BAŞLADIM ACABA BLUE YERİNE RED SWİCH ALSAM SORUN OLUR MU Kİ (WASD,SPACE,SHİFT VS)
  8. A

Bu sistem işe yarar mı?

Demem o ki işlemciye fazla para ayırmışsın ekran kartın ise düşük kalıcak r5 1600 af ile de aynı performansı alcaksın 2400g ile de yani ekran kartına biraz paranı ayırrırsan daha başarılı bir sistem olacağına inanıyorum
  9. A

Bu sistem işe yarar mı?

Ryzen 5 1600 af her şekilde işini görücektir ayrıca kasadan felan kısarsan 1050 ti için bi sonraki ayı beklemen gerekmeyecek tavsiyem rx 580 570 tarzı ekran kartları her zaman kafanı rahat tutar 8 alamasan bile 4gb olanı bile gayet performanslı
  10. A

Bu sistem işe yarar mı?

ayrıca böyle güçlü bir işlemciye neden 1050 ti
  11. A

Biostar B450MH Alınır mı ?

Bildiğinden şaşma derim aslanlar gibi s2h varken
  12. A

PC SİYAH EKRAN

ısı değerlerine bakabilir misin senden ricam
Geri