Arama sonuçları: *

1. L

Elden Ring sonrası Sekiro önerir misiniz

Elden Ring bitirdim ve kesinlikle bayıldım Elden Ring sonrası Sekiro başlamak istedim ama 60 dolardı bugün 30 dolara düşmüş Elden Ring sonrası Sekiro önerir misiniz muhtemelen Dark Souls 1 ve 2'yi oynayamicam normalde grafiğe takık birisi değilimdir ama izlediğim videolarda 1 ve 2'de sürekli...
  2. L

Elden Ring verre öldürdüm

Elden Ring'de oyunun başında Verre'yi öldürdüm onun görevlerini bitirince mohg adında birinin mekanına ışınlanmamızı sağlıyormuş sanırım, nasıl geri spawnlarım bunu hikâye bosslarından 4 tanesini birde 3-4 tane yan boss kestim tekrardan başlamam gerekmiyordur değil mi
  3. L

Elden Ring mi, Dark Souls Remastered mi?

Valla hocam Elden Ring gibi bir şahesere başladım o bitince oyunu salabilir miyim bilmiyorum fakat salabilirsem direkt Dark Souls Remastered başlicam
  4. L

18 yaş altı kart önerisi

Tosla kart vardı hocam istersen baban ya da annen ile birlikte bankaya gidip sana özel hesap açtırabilirsin ben lisedeyken babam Ziraat hesabı açmıştı internetten alışveriş falan da yapabiliyordum
  5. L

Valla ben hayatımda hiç souls oyunu oynamadım dün Strayed Lights diye bir oyun bitirmiştim ne kadar Souls oyunu denir bilmiyorum son 1 haftadır Souls oyunlarına aşırı merak sardım sürekli Souls oyunlarının videolarını izliyorum Silksong ve Hollow Knight'a sahibim Hollow Knight'a başlicam...
  6. L

Agalar Steam hesabımda 28 dolar var CS de item falan satmıştım bu parayla üzerine cebimden 12 dolar ekleyip Elden Ring mi alayım yoksa Dark Souls Remastered mi alayım eğer 1. oyunu alma Dark Souls 2 Remastered al diyenler olursa neden 2. oyunu alayım şimdiden teşekkür ederim
  7. L

Microsoft Store alışverişimi reddetti ve para iadesi yapmıyor

İşin daha da ironik kısmı 2 Eylül'de maaşım yattı oyunu 1 gün geç çıkarsalar oyun benim olacak destekteki adam yapcak bir şey yok paran olacaktı dedi abwkxnekxsnd
  8. L

Para çekilmemiş oyunun çıkışına 10 gün kala para çekiliyor kartta da 200 lira olmadığı için iptal etmişler
  9. L

Kısmi dolandırıcılık bea xhwkxnwxkdnfk adamlar erken erişim oyunu alınca hemen parasını çekmiyormuş çıkmasına 10 gün kala parayı çekiyormuş hesapta para yoksa alışverişi iptal ediyorlarmış
  10. L

Valla hocam ulaştım müşteri hizmetlerine Xbox'da aldığın erken erişim oyunlarının parası hemen çekilmiyormuş bekliyormuş oyunun çıkmasına 10 gün kala hesaptan parayı çekiyorlarmış eğer oyunun parası yoksa iptal ediyorlarmış bunun için de oyunu çıkmadan önce belirtilen fiyattan almam...
  11. L

Agalar Cronos The New Dawn Microsoft Store'da yayınlandığı zaman deluxe sürümü 197.50₺'ydi ben bunu 31 Temmuz'da aldım 1 Eylül'e kadar hiçbir sorun olmazken daha dün siparişiniz red edildi diye e posta attılar para iadesi yapcam 14 gün geçtiği için yapmıyoruz diyorlar arıyorum yapay zekası...
  12. L

Tablette kullanılacak anlık çeviri uygulaması

Onlar demeden söyleyelim o zaman İngilizce öğrenmeye çalışıyoruz ama öğrenene kadar da oyun oynamayı bırakmak olmazz
  13. L

Tablette kullanılacak anlık çeviri uygulaması

Agalar şimdi ben tablette PC'nin AAA oyunlarını oynuyorum RDR2'ye başladım ama İngilizcem pek olmadığı için oyunda sinematiklerde ne diyorlar anlamıyorum bildiğiniz Android için belirtilen yeri anlık iyi şekilde çevirebilen uygulama var mı?
  14. L

God Of War başarımlar görünmüyor (Epic Games)

Epic Games'te God Of War'ın sayfasına girince başarımlar görünmüyor oyun içinde başarım alıyorum ama sayfada görünmüyor
  15. L

Oyunları Türkçe oynama

Hocam ben hikayeli oyun oynuyorum internet hızım 20-32 arası değişiyor ms de 53-57 arası gösteriyor hiç sıkıntı yaratmıyor akıcı oynayabiliyorum online denemedim hiç
  16. L

Oyunları Türkçe oynama

Valla ben Bluetooth mouse klavye kullanıyorum 24 mbps den fazla internet hızı alıyorsan gıcır bir oynanış sunuyor hikayeli oyunlar için online hiç denemedim muhtemelen oynanmaz online oyunlar
  17. L

Oyunları Türkçe oynama

Öncelikle merhaba arkadaşlar bende PC olmadığı için oyunları tablette Boosteroid üzerinden oynuyorum (Geforce Now gibi bir şey) şimdi burada RDR2, GTA 5, RE serisi falan baya bi oyun var bu oyunlarda da Türkçe dil desteği yok bildiğiniz gibi böyle anlık hemen çeviri yapan bildiğiniz bir uygulama...
  18. L

Tablet için kablosuz mouse önerisi

Yani olabilir şantiyede kalıyorum biraz sesli olması sorun olmaz
  19. L

Tablet için kablosuz mouse önerisi

Tabletim için kablosuz mouse önerir misiniz hem oyun hem iş için
  20. L

Logitech G305 Lightspeed alınır mı?

Başlıkta da olduğu gibi Logitech G305 lightspeed alınır mı? Bilgisayara sahip olmadığım için tabletime bağlayıp kullanıcam genel olarak oyun ve editle uğraşıyorum günlük 3-4 saat kullanıyorum
Geri