Arama sonuçları: *

1. halilaktss

Lol disk kullanımı sorunu

merhaba lol oynarken pc sürekli donuyor 20 saniyelik donmalar oluyor biraz geç farkettim ama oyuna girince disk kullanımı %100 oluyor ssd kullanmama rağmen böyle sorunu nasıl çözebilirim
  2. halilaktss

Lolde uzun süre donma sorunu

merhaba bilgisayarım lolde donuyor ve hiçbirşey yapamıyorum oyun açılıyor yaklaşık 20 saniye donuyor alt tab felan atamıyorum ekran kartımda sorun vardır diye ekran kartımı değiştirdim 1050 ti vardı rx 570 aldım yine aynı problem var sorun nedir sizce
  3. halilaktss

165 Hz Monitör Sorunu

yeni bilgisayar topladım ekranım 165 hz asus tuf vg27vq modeli lol oynarken sürekli donmalar yaşıyorum 20 30 saniyelik droplar giriyo bilgisayar donuyor alt tab bile atamıyorum sorun monitördemi acaba nasıl çözebilirim sistemim; ryzen 5 1600 gtx 1050 ti 16 gb ram 480 gb ssd
  4. halilaktss

Lol donma drop sorunu

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar topladım lol oynuyorum fakat oyun sürekli kendi kendine donuyor 20 saniye felan alt tab bile atamıyorum sorun ne olabilir sistemim: ryzen 5 1600 gtx 1050 ti 16 gb ram 480 gb ssd
  5. halilaktss

Microsoft Edge Sorunu

merahaba microsoft edge kullanmak istiyorum ama uygulamayı açtığımda microsoft start çıkıyor ve saçma haberler borsa takibi vs çıkıyor tamamen nasıl kapatabilirim bunu
  6. halilaktss

Çözüldü✓ 2. el bilgisayar alınır mı

tamamdır teşekkürler
  7. halilaktss

6000 1725204849 hocam peki ne kadar idare eder beni 2-3 yıl gider mi
  8. halilaktss

merhaba düşük bütçeli 2. el bilgisayar bakıyorum almayı düşündüğüm bir kasa var ancak 4 yıl kullanılmış ileride bana sıkıntı çıkarır mı veya alınır mı özellikleri şöyle A320M-H Amd ryzen 5 1600 RX570 4GB 24GB RAM 480 GB HDD 480 GB SSD
Top Bottom