Arama sonuçları: *

• Users: Uftii
  • Order by date
  1. U

pc ilk açıldığında ekran gelmiyo

benimki de dönüştürücü :
  2. U

1050 ti cerberus
  3. U

bir defa bozuldu bu yeni
  4. U

bilgisayarı açıyorum ama ekran gelmiyo daha öncede bunlar ilgili bi form açmıştım bu sorunu bilgisayarı baştan başlatarak çözüyodum ama şimdi mönitörden kasaya bağlanan hdmı kablosunu tak çıkar yapınca ekran gelio böyel devam etmek istemiyorum ilerde o girş ile sıkıntıalr oalbilir acaba sebebi ne
  5. U

kasa ilk power düğmesine bastığımda açılmıyo

kasayı açmak için basıyorum klavye mouse ışık yanıyo ekran gitmiyo 1607428383 corsair vs600
  6. U

Anakart; Asus Prime B350 M-K Ekran Kartı: Asus Geforce Cerberus GTX 1050 Ti İşlemci: Ryzen 3 2200 G radeon Ram:1-Adata XPG Gammıx D10 8GB 3000MHZ 2-xpg spectrıx d 50 8gb 3200mhz SSD: Corsair 120Gb Force LE200 Hard Disk: Seagate 1Tb barracuda 7200rpm
  7. U

kasa açma tuşu ile pc'yi açtığımda kasa fanları, ekran kartı fanı, işlemci fanı çalışıyor, anakart led ışığı yanıyor, monitöre bağlayan kablo ile de oynadım ama pc ilk açılışta açılmıyor.power supply'tan pc'yi kapatıp tekrar açtığımda ekrana görüntü geliyor. artık 2. denemdede açar oldum...
  8. U

Laptop önerisi yapar mısınız?

gençler laptop almak istiyorum hem şu dönemde zoom hemde bi kaç oyun oynamak için ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Top Bottom