Arama sonuçları: *

1. K

Güç kaynagi kasa onerisi

Arkadaşlar aşağıya simdilik aldığım parçaları yazıyorum güç kaynağı veya kasa ayrı ayrı veya güç kaynağı dahil kasa önerirsiniz almayı düşündüğüm ekran kartı 4060 Gigabyte a520mkv2 Xpg spectrix s40g Kingston beadt 8x2 3200 mhz ram Ryzen 5 5600 Thermalright assasin spirit 120 evo Lütfen...
  2. K

İşlemcime uyumlu mu?

teşşekürler
  3. K

İşlemcime uyumlu mu?

Arkadaşlar r 5 5600 kullanıyorum bu sogutucuyu aldim ama uzerinde 7000 series yaziyor islemcime uyumlu mu? 1730368214 Cabuk cevap verirseniz sevinirim
  4. K

Sisteme işlemci soğutucu önerisi

Tek tek aldim hocam Tek tek aldim 1730118995 Toplamaya devam ediyorum şu an
  5. K

tamamdır sağolun hocam
  6. K

hocam dark markasını teknobiyotikten biliyorum onun harici göze pek kaliteli gelmiyor a520 nin kötü pin görüntülerini falan kapatması için büyük bir fan istiyorum frost commander da fazla mı gelir acaba ? 1730115719 yok ondan değil ben pek emin değilim hangi modeli alcağımdan sizde dark freezer...
  7. K

sıvı istemiyorum da thermalright modelleri çok güzel gözüküyor peki bu amd nin stok fanından daha iyi performans verirmi ? 1730115440 dediğim gibi thermalright modelleri baya hoş duruyor ve anakartım a520 kötü görüntüsünü kapatması için biraz büyük bişey istiyorum
  8. K

daha güzel duran bişey önerir misiniz? 1730114430 daha güzel bişey yokmu hocam kaliteli durucak
  9. K

Arkadaşlar sistem topluyorum şu anda aldığım parçalar şu şekilde şimdi de işlemci soğutucu ardından kasa ve ekran kartı alacağım işlemci soğutucu önerir misiniz? belirli bir bütçem yok güzel fp olsun Gigabyte a520mk v2 anakart Kingston beast 2x8 16gb 3200 mhz ram xpg spectrix s40g ryzen 5 5600...
  10. K

A320 ile A520 Anakartlar Arasındaki Farklar Neler ?

Bilmem ben a520mk v2 aldim fark vardır illa 1727448365 Hocam a520mkv2 anakarta 5600 den iyi gidicek işlemci yoktur dimi
  11. K

HP victus 16 alacağım bu laptop hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Çoğu laptop modelini kullandım fakat victus 1.5 yıllık kullanımımda ne ısınma problemi ne de başka bir problem gösterdi bana gerçekten öneririm
  12. K

Çözüldü✓ arkadaşlar bu fiyat normalmi

malesef hocam gerçekten üzgünüz ama sonunda bitti 2 gündür elimizde dolaşıyoruz parçalarla
  13. K

hocam daha önce elimizi sürmediğimiz için bilgisayara 5300 lük sıvı soğutmadan olduk montaj ücreti için zaten kasaya olmicaktı arkadaş biraz üzgün ama olsun 1727012126 modelini bilmiyorum ama thermalright bir hava soğutma aldık bir de montaj ücreti almadı verdiğimiz soğutucu arctic liquid...
  14. K

Bu hazır sistem 50.000 TL eder mi?

eder bence bütçe varsa başka marka alabilirsiniz ekran kartını
  15. K

herkese teşekür ederim yapabilecek birini buldum bugün geldiğimde fakat fena afalladık kasaya 360mm sıvı soğutucu sığmadığı için soğutucuyu verip yerine kule tipi aldı arkadaş montaj ücreti de almayacakmış herkese teşşekür ederim cevap veren
  16. K

Hayır eklemiyor sadece montaj Windows bile kurmuyor 2300 e yaparmış verelimmi
  17. K

F/P bir mouse arıyorum

furylevel z1 alın geçin
  18. K

ne kadar olması lazım biz dokunmak istemiyoruz pc ye :((
  19. K

arkadaşım internetten pc topladı parçaları farklı sitelerden aldı demonte doğal olarak bilgisayarcıya gittik montaj için 2500 tl istedi normalmi bu fiyat
  20. K

Gigabyte a520 kötümü

Arkadaşlar şu anda pc topluyorum ilk anakart alacaktım fakat aldim içime kurt düştü gigabyte a520mk v2 anakarti aldim ama bazıları kötü diyor bide takmayı düşündüğüm şeyler ryzen 5700x3d ve rtx 4060 bu anakart işimi görmezmi
Top Bottom