Arama sonuçları: *

• Users: e_m_s
  • Order by date
  1. E

Bıir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardı

bir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardi ve fiyat pahali geldi kendim toplayınca sadece kasa 54k yapmakta sizce bu sistem 54k ya değermi nasil
  2. E

Sizce nasıl neler yapilmali

hiçbir fikrim yok öylesine salladım ne önerirsin
  3. E

Sizce nasıl neler yapilmali

Sıvı soğutmayı ayrı almayı düşünüyorum sizce nasıl yada incehesap tan baska benzer öneriniz varmı
  4. E

Ince hesaptan rtx4070 li amd işlemcili 45-60 bin arası pc toplayabilecek varmı

Bugün baya araştırdım birde sizin önereceğiniz alternatifleri değerlendirmek istedim
  5. E

Birden ürün stoktan kalkti

taksitle alacaktım taksitle almaya kalkınca 30k yı buluyor
  6. E

7900 gre düşünmüyordum ve taksit yapmıyor satan siteler
  7. E

Bugün yada yarın sipariş verecektim ve stokta 20 tane olmasina rağmen nitro stoktan kalktı ne yapmalıyım kaç aydır almayı bekliyordum
  8. E

Beklemelimiyim yoksa almalımıyım

indirim olurmu acaba daha kasımın başındayız ama stok bitti denilip aylarca stokta olmamasından korkuyorum
  9. E

galiba şu anda yok
  10. E

Bu ikisinden birini almak istiyorum ama beklesemmi yada alsammı bilemiyorum
  11. E

21K bütçe ile rx7800xt mi yoksa RTX4070 mi almalıyım

bende daha soğuk çalışıyor gibi biliyorum muhtemelen 7800xt alırım
  12. E

21K bütçe ile rx7800xt mi yoksa RTX4070 mi almalıyım

Bu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı
  13. E

Bi bilgisayar toplayalım dedik durmadan zam geliyor yetişemiyoruz

hocam bu ülkede nerde fiyat düştüğü görülmüş kendi kendimizi bitiriyoruz 1729349379 hiç intel işlemcilere bakmadım oyun için kullanacağım fiyat olarakta amd uygun geliyor şöyle hem performans hemde fiyat olarak uygun intel işlemci varmı
  14. E

neyse bekleyip göreceğiz
  15. E

öylede o zamana stoklarda neler olur geçen 20bine 7900gre alayım dedim stokları bitmiş 1729328201 dolarda falan hiçbir artış olmamasına rağmen fiyatlarda dehşet artış oluyor
  16. E

Ağustos ortalarında işlemci bakarken ekran görüntüsü almıştım aradan 2 ay civarı geçti ve sadece iki ayda nasıl 7-8 bin fiyat artışı olabiliyor yavaş yavaş almayı düşünüyordum ama her parça aynı şekilde artıyor 2 ayda bütçem değişmesede herşeyin fiyatı değişti şu an kafamdakini alma gibi bi...
  17. E

3 adet %95 google play indirim geldi fakat kullanılmıyor

reis nasıl bir açıklama yapayım nasıl uzatayım kullanırken bu hesapta kullanılamaz diyor bu kadar hani bi çözümünü bilen varsa yardımcı olur diye düşündüm fakat gereksiz tepki aldı kusura bakmayın
  18. E

hiç kullanmadım
  19. E

bu hesapta kullanılamaz diyor ne yapmalıyım
  20. E

%95 Google Play indirimi

3 adet %95 indirimim var fakat bu hesapta kullanılamıyor indirimi kaldırıp tekrar deneyiniz diyor ne yapmalıyım bilen varmı
Geri