Arama sonuçları: *

1. S

OYUNLARDA GÖRÜNTÜ YIRTILMASI/BOZULMASI SORUNU

amd ekran kartımı söküp başka bir nvidia ekran kartı taktım sorun hala devam ediyor
  2. S

radeon boost kapalıymış
  3. S

evet amd radeon rx 6700. forza horizon 5 oyununda denedim. herhangi bir bozulma vs yok. ama cs de böyle oluyor
  4. S

oyundan dolayı olduğunu düşünmüyorum. başka bilgisayarda bu sorun çıkmadı
  5. S

Cs 2 ye girdim karakterin ellerinde yırtılma gibi şeyler oluyor. Bu neden oluyor anlamadım. Ekran kartı driverı güncel. Bu konu hakkında fikri olan veya sorunun ne olduğunu bilen varmı.
  6. S

Ekran Kartı ve İşlemci Sıcaklık sorunu

evet stok.
  7. S

evt ekran kartının fanları 50 dereceyi geçince çalışıyor
  8. S

sıfır fan özelliği nedir. sadece 3 fan var ön tarafta 2 arkada egzoz fanı.
  9. S

soğutucu yok. sadece fan
  10. S

ekran kartı ve işlemci boşta 50 derecede çalışıyor. yaz aylarından dolayı 5-10 derece arttı. işlemci ve ekran kartı last of us part 2 de 80 derecelere geldi. valorant da 70 derecelerde çalışıyor. kasada egzoz fanı harici 2 tane fan var yukarı taraftaki kablolardan dolayı fan takılmıyor. kasa 3...
  11. S

.

.....z
  12. S

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

garantiye nasıl veriyoruz. bende hepsiburada dan aldım. az bi süresi kaldı garantinin
  13. S

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse. mouseun tekerlek tuşu takılıyor. bir sayfayı aşağı doğru kaydırırken 3 aşağı kaydırma yaptığımda 1 kez yukarı kaydırma yapıyor mouse. tekerlekmi bozuldu yoksa içeride toz fln takılmamı yapıyor bilmiyorum
  14. S

gigabyte b450m s2h secure boot açma

foramt atmak için lazımdı bu ayar. fılaşı takıp bıos ayarlarına girdim. ordan windows açılmadan önce flash bellek açılsın dedım oyle cozebildim
  15. S

Monitörden ses gelmiyor.

öıkış cıhazı yerinde hoparlör yok. kulaklık var monitör var realtek dijital output var. monitörün uzamsal sesi devre dışı bırakınca monitördeki ses göstergeside gidiyor
  16. S

Monitörden ses gelmiyor.

dün ses geliyordu bugun gelmiyor. kulaklıkta sıkıntı yok monitörden ses gelmiyor. youtube dan video açınca sağdaki ses barı hareket ediyor ama ses gelmiyor. çözümü nedir. ASUS Tuf Gaming Vg24vqr
  17. S

sistem modunu user yapma

ana kartım gigabyte b450m s2h. sistem modunu setuptan user a nasıl çevirebilirim
  18. S

Çözüldü✓ Mönitörün Hoparlörü Gözükmüyor

win 11 e geçtim düzeldi
  19. S

gigabyte b450m s2h secure boot açma

secure boot etkin ama aktif hale getiremiyorum. nedeni ise sistem modunun kurulumda olması. sistem modunu nasıl kullanıcı moduna alabilirim. ana kart: gigabyte b450m s2h
  20. S

Çözüldü✓ Mönitörün Hoparlörü Gözükmüyor

ikisinide yükledim düzelmedi
Geri