Arama sonuçları: *

1. I

İkinci el AMD Ekran kartı önerisi

1080p den devam edeceksin 6700xt de güzel kart ama 2K çözünürlük için 6800xt çok daha iyi olur
  2. I

İkinci el AMD Ekran kartı önerisi

2. elden 6800xt güzel gider
  3. I

Ekran kartını garantiye yollucam

Gencergaming le görüşün bence. Birde hazır sistemlerde komple sistemi göndermenizi istiyorlar diye biliyorum. Arayıp bilgi alın
  4. I

A ehliyet için sağlık raporu

Renk körlüğü yoksa yazıları okuyamaman ehliyeti almana engel olmaz bence Gözlüklü kullanma zorunluluğu diye bir şeyde duymadım
  5. I

TURKCELL SKANDALı altdan altdan fiyat yükseltmeleri

Taahhüt bittiği için tarifenin indirimsiz fiyatı üzerinden faturalandırılacaksın. Geçebileceğin tarifler kısmını incele Aynı sağlayıcıda uzun süre kaldıkça fiyatların düşmesi gerekirken bizde artıyor. Saçma sapan bir sistem var 1 sene dolduktan sonra farklı markaya numara taşıma zorunluluğu...
  6. I

Çözüldü✓ Xfx rx6800 ile Asus dual 3060 takas mantıklı mı

Hem nakit ihtiyacınız var hem de arkadaşınızla takas yapacakmışsınız. Kutu fatura garanti durumlarını yazmamışsınız ama 3060 ta sorun yoksa aciliyetten dolayı 3K fena değil. Kendim aciliyeti olmadan takas yapacak olsam 4k civarı isterdim Sahibinden veya facebook 2. el ekran kartı gruplarına...
  7. I

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri

Anakart ve ramlerinde 1080P için bi değişiklik yapmana gerek yok 5500 veya 5600 aldıktan sonra ekran kartı olarak Sıfır 4060ti,7700xt veya 2. el 3070,6700xt ye geçebilirsin. Darboğaz sorunun olmaz ve PSU değiştirmene gerek kalmaz
  8. I

Yardım OCCT DEĞERLERİ DOĞRUMU

Uzun süredir termal macun değişmediyseniz onunda etkisi vardır. Birde bu testler tüm çekirdekleri yüke soktuğu için oyunlarda gördüğünüzden daha yüksek sıcaklıklara ve güç tüketimine ulaşır
  9. I

Yardım OCCT DEĞERLERİ DOĞRUMU

Sıcaklık ve tüketimi soruyorsanız sorun gözükmüyor ve doğru verilerdir . Stok fan kullanıyorsunuz muhtemelen. 81 derece fazla yüksek sayılmaz, frekans kısacak kadar yüksek bi sıcaklık değil. Sıcaklık ve tüketimi HWMonitör gibi farklı bi uygulamdan da eş zamanlı bakabilirsiniz ama aynı...
  10. I

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri

Anakart veya psu değiştirmene gerek yok Lolü yüksek fps ve dropsuz oynamak istiyorsan işlemci değiştirmen yeterli. Anakart değiştirmeden alabileceğin en F/P iki işlemci Ryzen 5 5500 ve Ryzen 5 5600. Depolama birimin HDD mi SSD mi ? Harddisk kullanıyorsan SSD ye geçmelisin. SSD varsa...
  11. I

Yardım | 2.EL | AMD Ryzen™ 5 5500 İşlemci Ne Kadar Eder ?

Bana göre ederi 2K 2300 e alacaksa verin gitsin Platform mu değişeceksiniz yoska am4 ten devam mı
  12. I

70 80 fps alıyorum ama oyun kasıyor gibi gözüküyor

Oyunda fps sabitleme var mıydı hatırlamıyorum. Varsa 60 veya 75 fps e sabitlemeyi deneyin
  13. I

RX 6700 Ryzen 5 7500F İle Darboğaz Yapar Mı?

RX6000 serisini sıfır önermiyorum. İkinci eli tam F/P Darboğaz olmaz
  14. I

FPS artırmak için yardım ya Rx 6500 Xt yada AMD Ryzen 7 5700G alcam

Bu bütçeye yapılacak en mantıklı hareket. 5600 + İkinci elden RX6600 almak olur. Hem FPS , hemde hikayeli oyunları kasma donma olmadan akıcı oynarsınız İkinci elden ekran kartı almaktan da korkmayın bence . Testlerini isteyeceksiniz testlerde sorun yoksa alınır . Kolay kolay bozulmazlar
  15. I

Yardım Başlangıç motoru olarak bajaj rs200 mü CF sr250 mi

A1 ve A2 sınıfı motosikletler başlangıç motorları zaten. Hangisi olacağına bütçe karar veriyor 250sr, rs200 den biraz daha hızlı ve daha yakışıklı ama youtube ve forumlara bakarsanız kronik sorunları daha fazla ve parçaları uzun süre sonra bulunuyor.(Şehire, servise göre değişir) Benim...
  16. I

Sapphire RX 6700 XT Nitro+ 12 GB 192 Bit 8.500 TL ye alınır mı?

8.5k Pahalı F/P kart. 1080P de FSR ve AFMF ile 3-5 yıl daha rahat götürür ama ederi 7-7.5. Padler gerçekten değiştiyse belki 8k verilebilir ( Genelde dandik pad kullanıyor bilgisayarcılar)
  17. I

27 inç 2K 180Hz vs. 24 inç FHD 240Hz

Sadece E spor tarzı oyunlar oynuyorsan 1080p ve yüksek HZ daha mantıklı ama aynı zamanda hikayeli oyunlar da oynuyorsan , film vs izliyorsan 2K tercih edilebilir. Ekran kartında 2k için uygun ben olsam 2K alırım 180 HZ den 240 a geçsen farkı anlayamazsın ama 240 tan 180 e düşsen fark eder...
  18. I

Ceramical masalar alınır mı?

Ağırlık konusunda sorun yaşamazsın Ben 2 monitör ve kasayı koydum sağlamlık konusunda kafam rahat ama sallanma sorunu var dediğim gibi
  19. I

Ceramical masalar alınır mı?

160 cm olanını bayadır kullanıyorum. Sağlam sayılır ama profiller çok kalın olmadığı için sallanma yapıyor Duvara dayalı kullanırsanız güzel masa. Montajı vs kolay
  20. I

5600X ve 4060ti 16gb AM4 platformunda kalmak mantıklımı ?

Senin ihtiyacını karşılıyorsa 10 senede kullanırsın ki bu sistem 1080P de rahat 3-4 sene daha götürecektir. 3-4 sene sonra yeni bir sisteme geçersin
Top Bottom