Arama sonuçları: *

1. S

Elektro gitarımdan normal gitar sesi çıkıyor tuşları açsamda ses değişmiyor

Hocam birde çift tek tek manyetik var iki tane çevrilen düğmeden var anlamadım çok garip bir şey bu
  2. S

Hangi işlemci almalıyım?

Ram 32 öneririm onun dışında müthiş olmuş
  3. S

Hangi işlemci almalıyım?

Olmaz hocam çekin gitsin
  4. S

Amfiyok 1750774178 Çalmayı az biliyorum yıllardır çalmıyorum gitarı da köyde bazanin altında buldum 10 yıllık bir şey benim değil
  5. S

Eski bjr elektro gitarım var yıllardır kullanılmıyor normal gitar sesi çıkıyor ve manyetiklerini acip kapatsam bile sesi değişmiyor yardım edin
  6. S

1000 TL civarı müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık

1000 TL ve biraz daha üstü olabilir, kulaklık önerisi lazım. Wild rift genshin cr filan oynuyorum müzik dinlemeyi severim markası önemli değil, kulak içi veya dışı olabilir
  7. S

Loldeki karakterlerin fotoğraflarının hareketli hallerinin orjinali

örneğin bu videoda karakterler konuşurken ki arkadaki oyundaki fotolarının hareketli halı edit için lazım
  8. S

Yeni Casper VIA x40 telefonumda şarj sıkıntım var

Şarj Şarj aletinin ucunu ısırdım şimdi iyi oldu sıkıntı olurmu
  9. S

Yeni Casper VIA x40 telefonumda şarj sıkıntım var

Yeni Casper VIA x40 telefonumun şarjı şarjdayken çıkıp takılmış gibi oluyor son zamanlarda arttı şarjda kullanıyorum sorun neydedir acaba
  10. S

S23 iade edip ip 13 e geçmek?

Tamamdır hocam sen bilirsin
  11. S

Mobil oyun önerisi gerekli

3-4 arkadaş oyun oynayacağız hikayeli veya korku olabilir FPS olmasın npclerle savaş gibi olabilir amongus tarzı ama 3-4 kişilik olabilir
  12. S

F6 pro da s23 ultra işlemcisi var yalnız 1731253296 Evet iade şeyine bir yasa mi ne gelmişti telefon iadesi hakkında
  13. S

6.67 inç büyük mü ki
  14. S

Kardeş oyun oynuyorsan iPhone ısınır normalde de s24 daha iyi değişmeden bile s23 gayet yeter s23 14 rakibi zaten ama sen bilirsin 1731253016 5 mi 😀 düzgün kullanırsan gayet gider asıl iPhone 5. 6 yıl gidiyor babamın 11 ölmeye başladı bile 30 civarına poco f6 pro al knk istersen memnun...
  15. S

Bana 3-4 arkadaşımla oynayacağım oyun lazım mobil.

Arkadaşlar 3-4 arkadaş oyun oynayacağız hikayeli veya korku olabilir FPS olmasın savaşı olmasın beceremezler
  16. S

Kulaklık lazım önerisi olan birisi?

Oyun, rdr2 ve genel olarak LoL valo cs
  17. S

Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım 1728327065 Taksit olmadığı için wraith ürünleri alamayacağım yoksa ordan alacaktım
  18. S

Galiba onu alacağım öneriyorlar zaten
Geri