Arama sonuçları: *

1. D

Laptop FPS cok dengesiz oldu

Teşekkürler hocam
  2. D

Teşekkur ederim dediklerine bakıp yapip geri dönücem
  3. D

Ya macunları pad lari deistirmis fan bloklarini temizlemis fan bozultu onu deistirmis onun disinda bisey yapmadim diyor adam 1728381056 Fps neden cok dengesiz olmus olabilir 70 fps ler aldigim oyunlarda simdi 20 falan aliyorum valorantta da bi 280 bi 50 oluyor oyun rahat bi sekilde oynanmıyor...
  4. D

Adama sordum adam ben bisey yapmadim diyor sorunun o oldugunu dusunuyorum ama baska bi sorun da olabilir ne olabilir baska fikri olan varmı ????
  5. D

bilgisayarcı laptopum ısınıyor diye limit koymuş

sadece temizleyip macun deiştirip geri vericekti 1728304714 ben aldıgımda sadece Furmark yüklüydü ondada 20 fps geçmiyordu 1728304771 bende Furmark ayarlarını falan bilmiyorum sadece bilgisayarı yük altına sokup test yaptıgını biliyorum 1728305217 arkadaşlar ben bilgisayarı sıfırlıyorum...
  6. D

zaten laptop oldugu icin baya ısınıyodu ama performansı kötü deildi sımdi ise dengesiz yerlerde örnek 1728304657 vermeden önce sabit 180 - 170 arası alıyordum
  7. D

hayır babam götürdü direkt bi iletişimim yok adamla ama overclock sekmesinde 87 olarak görünüyor hedeflenen sıcaklık ve deiştirilmiyor
  8. D

kendim kaldıramazmıyım yada sıfırlasam ayarlar eskisine dönermi
  9. D

bilgisayarımı temizlesin macun yenilesin diye bilgisayarcıya verdim laptop fazla ısındıgı için 87 dereceyi gecmicek sekilde limit koymuş. buda oyunlardakı performansımı acayip derecede düşürüyor ve dengesizleştiriyor nasıl kaldırabilrim yardım edermisiniz
  10. D

arkadaşlar bişey gördüm bilgisayardaki hedef sıcaklık 87 geçmicek şekilde ayarlanmış bu yüzden fps drop yiyor olabilirim eskiden bu limit yoktu bunu nasıl kaldırabilirim ? yardım edermisiniz teşekkürler
  11. D

driverlerle ilgili sıkıntı oldugunu düşünmüyorum 1 ama işlemci frekansı ile ekran kartı limitini nasıl ayarlayacagımıda tam bilmiyorum yardım edermisin 1728300625 format atsam ayarları sıfırlanırmı ?
  12. D

ram kapasitem 8 di hala 8 sıkıntı yok 1728298667 ama neden fps dengesizleşti bir anda
  13. D

normal bilgisayarcıya verdim fanında sorun vardı fanı deiştirmiş sadece laptopta 8 gblik tek ram var parça almamış gibi duruyor bilgisayar ayarlarını deiştirmemiş sadece Furmark indirip bilgisayarı test etmiş 1728297525 yani parca alsaydı anlaşılırdı gibi geliyor nasıl net bi şekilde anlayabilirim
  14. D

Laptopum bu Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN409 1728295906 cumartesi verdim pazartesi aldım temizlendi macunu deişti ve geldıgınde sıcaklık degerleri düşmüştü uzun süredir bakım yapılmıyordu ama ona ragmen fps ile ilgili hiç bi sıkıntım yoktu cok ısınıyordu pc ama bişey yoktu
  15. D

driverler güncel sıcaklık degerleri (oyun acıkken) :
  16. D

Laptop um tamirden geldikten sonra oyunlarda FPS ler cok düştüştü ortlama her oyunda 70 80 fps alan bilgisayar her oyunda 20 fps almaya başladı valorantta daha tühaf cok sacma sekilde fps valorantta bu şekilde oluyor fps cok dengesiz anlık 50 fps kadar düşüyor diger oyunlarda ise cok düşük ve...
Geri