Arama sonuçları: *

• Users: nuhsw
  • Order by date
  1. nuhsw

S22 vs iPhone 12 2.el

S23 çok iyi cihaz dediğin gibi keske alabilsem fakat sıfırına bütçem yetmiyor şu anlık 1725551557 Teşekkür ederim bir bakayım uyguna bulabilirsem olabilir zaten ikinci el almış olacağım için fiyatı da düşmez
  2. nuhsw

S22 vs iPhone 12 2.el

Uzun süredir telefon araştırıyorum. Asıl istediğim telefon 120hz sahip bir iPhone fakat şu an bütçem yetmiyor. O süre boyunca da kaliteli bir cihaz kullanmak istiyorum. Tasarım ve kameraya önem veriyorum. S22 cok hoşuma gitti şu anda aklımda S22 alma fikri var çünkü ip12den altta kalır yanı yok...
  3. nuhsw

S21 FE mi daha iyi S21FE 2.nesil mi

Oyun çok sık oynamam ara sıra oynarım(pes fifa belki pubg) daha çok tasarım kamera ve akıcılığa önem veriyorum yeterli olur mu bilmiyorum veya farklı bir önerin var mı
  4. nuhsw

Genelde sosyal medyada takiliyorum oyun da oynarım ama çok değil bana yeterli olur mu bu ekran süresi sizce? 1725457421 Evet pili ve ısınma sorunu var ama bu fiyata böyle telefon bulmak zor
  5. nuhsw

Teşekkür ederim benim icin kamera tasarım performans ve günlük kullanım önemliydi oyunu da az oynuyorum zaten, batarya olarak da çok fark yok gibi gözüküyor hatta bazi noktalarda s22 daha üstün anladığım kadarıyla
  6. nuhsw

S22 kamerası ve tasarımıyla beni cezbetti fakat bataryası korkutuyor s21fe ile kıyaslarsak hangisinin bataryası daha uzun gider ortalama kaç saat ekran süresi alırım
  7. nuhsw

Sd888 mi exynos2100 mü daha verimli çalışıyor? Kamera benim için önemli ısınma hangisinda daha fazla ve batarya ömrü hangisinde daha uzun?
  8. nuhsw

15 16k ya telefon önerisi (Nothing 1, A54, Redmi N12 Turbo arasında kaldım.)

Yurt dışı işlerini pek bilmiyorum zaten 1 hafta içinde almam gerekiyor üniversiteye gideceğim
  9. nuhsw

Apple fanboyu değilim ama 13 istiyordum şu an bütçem yeterli değil 2.el alırsam da minimum 90 pil olması gerek benim için fakat güvenemiyorum o yüzden şimdilik sıfır android alacağım 1725402045 Kamera ve tasarım çok önemli benim icin, elime alınca o premium hissiyatıni hissetmek istiyorum ara...
  10. nuhsw

S22 pili az ve hafızası uzun süreli kullanımda yeterli olmaz diye düşünüyorum gün geçtikçe her şeyin boyutu artıyor A55inde 256gb versiyonu min18k dan başlıyor 1725379893 Sadece a54 ve a35 karşılaştırabildim teknosada a54 daha çok hoşuma gitti fakat çerçeveleri çok kalın 1725379996 S21fe...
  11. nuhsw

Max 15 16k fiyat bandında bir telefon almayi düşünüyorum. Tasarımı da donanımı kadar önemli fakat telefona verdiğim parayı hak etmesini de istiyorum. Bu 3 telefon arasında kaldım. Normalde direkt N12 Turbo seçerim fakat satıcısı pek güvenilir gelmedi, 14K'ya satıyor emin olamadım. Onu alamazsam...
Top Bottom