Arama sonuçları: *

1. J

Laptop Ekranında Klavye İzi Kaldı.

Zaten şuan laptop arkadaşta oda benim gibi dert eder boyle seyleri ama normal kullanimda gozune batmadigini soyledi film izlerken vesaire dert etmiş. Koruma ekranı da mat olanlar amazonda 550tl falan excalibur için bendeki lenovo ideapad gaming 3 dert olmaz sanirim ekranlar ayni boyut sonuçta.
  2. J

Yok hocam ya istanbulan kayseriye geldi ve kapali ekranda adam yakindan cekim yapmisti ben gordum yani. Koruyucu sizce değer mi buna.
  3. J

Laptopu ikinci el aldım uygun fiyata. Adam kargolarken vesaire video cekti cizik yoktu. Bana geldiginde klavye izleri ekrana gecmisti ve cikmadi ekran temizleme spreyiyle vesaire. Internetten baktim koruma ekrani azaltiyor ya da cozuyor diyenler var redditte sizce işe yarar mı?( Normal...
  4. J

Ryzen 5 2600 Pinleri sağlam mı?

Fiyat belli değil hocam ama ucuza vereceğini söyledi.
  5. J

Öneri DDR3 Ekran Kartı Önerisi

Hocam psu yu değiştirin sıkıntı çıkarabilir ekstradan işlemciyi yükseltin darboğaz yaşarsınız ve önerim 1050ti a çok para vermek yerine RX 470-RX570 almanız.
  6. J

Pinleri sordum hocam şuan akraba ucuza alcam
  7. J

Alacağım işlemcinin pinlerinde bir karartı gibi bir şey var. Pinlerde oluşan bir sorun mu yamulma mı veya başka bir şey mi? Sağ alt bölgede.
Geri