Arama sonuçları: *

1. R

Antifiriz Seçimi, Düzenli Bakım

Merhaba, ilk aracım olduğu için bir soru sormak istedim. Kendim düzenli olarak yağına suyuna bakıyorum, motor suyu için antifiriz koymak istiyorum ama seçimi nasıl yapmalıyım? fark ediyor mu? araç 1.2t corsa 2023 1734291290 Aynı şekilde motor yağını nasıl seçmeliyim?
  2. R

Mekanik, Kablosuz Klavye Önerisi

bunda karar kıldım, önerir misiniz? https://www.trendyol.com/steelseries/apex-pro-mini-wireless-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-323092556?boutiqueId=638145&merchantId=968
  3. R

Rapid triger desteğini kastetmedim aslında. Şu an razer cynosa kullanıyorum ve tuşlar aşırı sert. Bundan kurtulmak kurtulmuşkan söylediğim tarzda bir klavyeye geçmek istiyorum.
  4. R

Merhaba, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda rahat kullanabileceğim %60 kablosuz bir klavye arıyorum. Bütçe 3k. Tecrübelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  5. R

HAVIT GameNote KB844L Alınır mı?

Bu klavye sizce alınır mı? Valorant için uygun mu? Alternatif ve hızlı alabileceğim bir klavye önerebilirsiniz. Teşekkürler. https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switch
  6. R

TEMU Cadılar Bayramı İndirimli Ürün Önerileri

Buradan hiç alışveriş yapmadım, kaç lira altı olmalı sorun olmaması için?
  7. R

Sizce alınır mı ? Razer Huntsman V2 PUBG: BATTLEGROUNDS Edition

Selamlar, itopya indiriminde bir klavye var. Sizce fiyatı uygun mu? https://www.itopya.com/razer-huntsman-v2-pubg-battlegrounds-edition-kablolu-optical-ingilizce-gaming-klavye_u24824
  8. R

Wifi/Ethernet Hız Farkı

ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart INTEL Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci Turknetin fiber altyapısını kullanıyorum. Onların verdiği yeni bir modem mevcut elimde. Destekliyordur diye düşünüyorum.
  9. R

Wifi/Ethernet Hız Farkı

Merhaba, Wifi ile 150 mbps downoad/40 mbps upload aldığım internetim de, yeni aldığım cat6 kablo 90 download, 50 upload veriyor. Problem kabloda mıdır? Önerisi olan var mıdır? Teşekkürler.
  10. R

🔥İndirim 🔥Vok Yeni Sistem🔥12400f DDR5 4060 21k

Gerçekten böyle :D
  11. R

Haber bile vermiyorlar mail atılmasa. inanılmaz saçma.
  12. R

Güncelleme :D Anakartlar gümrükte takılmış :) Perşembe günü kargoya vermeyi planlıyorlarmış.. İnanılmaz.
  13. R

güncelleme :D yarın 1 hafta olacak, hala sipariş hazırlanıyorda.
  14. R

Ödeme Onaylandı aşamasında kalması normal mi arkadaşlar?
  15. R

VOK Sistemi Tavsiye Eder misiniz?

Arkadaşlar itopya da bu kasa indirime girmiş sanırım. Sizce değerlendirsem mi? Valorant fifa25 vs 2 sene kadar idare edebilie miyim bu kasayla? Özelleştirme ne eklenebilir? acil yorumlarınıza istinaden alacağım...
  16. R

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 1P 1600 TL

Bu site hakkında pek iyi yorumlar okumuyorum, fiyat iyi gibi.
  17. R

İtopya- WINNER kasası mantıklı mı?

amd'ye biraz mesafeliyim eskilerden ama bu kasa bir kaç yıl götürür mü beni
  18. R

İtopya- WINNER kasası mantıklı mı?

Merhabalar, Son zamanlarda oyun oynamak için bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Genellikle "Valorant, lol, fifa24-25" gibi oyunlar oynuyorum. f/p bir kasa almak istiyorum fakat yeterli bilgim yok. Aşağıda ilettiğim kasa sizce mantıklı mı? yerine önerebileceğiniz diğer ürünlere de çok açığım...
Geri