Arama sonuçları: *

1. O

8-10 bin tl civarı oyuncu koltuğu

Hawka baktım aslındada pek sağlam değil diyorlar zamanla ses yapıyormuş malum bendede kilo var şuan exvega ve zio arasında kaldım hangisi iyidir
  2. O

8-10 bin tl civarı oyuncu koltuğu

Merhaba yeni bir oyuncu koltuğu almak istiyorum ama deneyimleme fırsatım yok bu fiyat civarında 120 kg. 1.76 birisinin rahatlıkla kullanabileceği sağlam ve rahat bir model önerebilir misiniz?
  3. O

Cs 2 de mermilerim gitmiyor

Bundan 4 gün öncesine kadar hiç bir sıkıntı yoktu oyunda awp özellikle hiç mermi değmiyor içinden geçiyor değsede 50-60 hasar vuruyor awp nörflendimi acaba bendemi bir sorun var spreylerim gitmiyor mermiler hep içinden geçiyor bir çözümü varmı
  4. O

S24 ultra video akıcı değil nr yapmalıyım

1 hafta önce aldım cihazı karanlık bir ortama veçince videoda takılmalar oluyor çöznürlük ne olursa olsun ve kamerayı açınca ısınıyor bu durumunyaşayan varmı ne yapmalıyım
  5. O

55.000 civarı telefon önerisi

İphone tarafindan ne alabilirim
  6. O

55.000 civarı telefon önerisi

Xiomi redmi not 12 pro kullaniyorum telefonu değiştirmek istiyorum kaliteli bir şey istiyorum kamerada kesinlikle üzmeyecek isinma sorunu olmayacak oyun performansıda iyi olmasini istiyorum ne önerebilirsiniz
  7. O

Apple 15 256 gb mi 16 128 gb mi almaliyim

15 in fazla ısındığını söylüyorlardı eğer dediğiniz gibi sorunlu değilse 15 alacağım
  8. O

Apple 15 256 gb mi 16 128 gb mi almaliyim

Xiomiden geçeceğim iphone 15 256 gb almayi dusunuyorum ama internette sorunlu olduğu söyleniyor 16 da ayni sorunlar varmi hangisini almak mantikli uzun kullanimda problem cikarirmi
  9. O

Acil yardım bf 6 açılmıyor

Yeni gelen güncellemeden sonraki gün oyuna gireyim dedim kücük yüklenme ekrani geliyor oyun başlatılıyor diyor sonra siyah bi ekran geliyor ve bi anda kapaniyor oyun gelmiyor gigabayt 9070xt kullaniyorum
  10. O

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

Hocam bendede oyna butonuna basiyorum steamdan önce o kücük ekran geliyor sonra sol üstte bir sayfada siyah ekran geliyor gidince oyun baslamiyor çözümü bilen varmi
  11. O

9070 xt ve anakart için rgbli kaliteli kablo ne almalıyım

Bunlar benim karta olmuyorki 8x3 giris olacak daha uygun bir tavsiyen varsa. Neden olmasin
  12. O

Hocam benim suan kullandigim kablo zaten bunu benzeri sadece örgusuz hali ben daha güzel görünecek bisler istiyordum üstteki lianli cok guzel ama bulamadim hic bir herde
  13. O

Hocam bu attiklariniz tr de stoklarda hic yok hatta amazondada yok
  14. O

İlla ışık llmasınada gerek yok aslında düzenli dursada yeterli kablolar çok kötü görünüyor bende
  15. O

Gigabayt 9070xt için 24 pin rgb kablosu alacağım ama pin yerleri 90 derece olanlardan almam lazım kasa camı aksi taktirde kablolara değiyor ne almam lazım an şekilde anakart kablosuda
  16. O

Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

Denedim ama çözüm olmadı sorun şoyle sağ tarafımda bir tren geliyor trenin sesi sadece sağ kulağa geliyor diğer kulağada azda olsa bir ses gelmesi gerekmiyormu aynı şekilde sol kulaktada
  17. O

Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

Hocam merhabalar bende kablolu versiyorun var fps oyunları oynuyorum mesel sağ taraftan yüksek bir ses geliyorsa sol taraf konple kapanıyor aynı şekilde sol taraftada buda çok rahatsız ediyor benim nasıl bir ayar yapmam gerekiyor bu ayarlar çözüm olurmu 1759603891 Birde 3.0 port yok kasamda 3.2...
  18. O

FPS oyunları için kulaklık önerisi

Hicama bana da paylasabilirmisiniz
  19. O

5070 2 k ultra kaç yıl götürür?

Hocam 5070 almakla cok iyi yapmissin gigabayt 9070xt var bende 16 vramlii drop yiyorum fan problemim var afmf acinca asiri derecede Ghosting oluyor ya benim kartta bi problem vardi yada geneli böyle
  20. O

Cloud 3 kablolu stereo ayarı nasıl yapılmalı

Merhabalar kulaklığımdaki stereo sesten memnun değilim örnek veriyorum pubg de sağ tarafımda bir bomba patladığı zaman sol taraftaki ses tamamen gidiyor buda kulağımı rahatsız ediyor buna bir çözüm varmi
Geri