Arama sonuçları: *

• Users: scany
  • Order by date
  1. S

2.5K Bütçeyle Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

2.5k bütcem var kulaklık alıcam 7.1 oyunda iyi olan rust vs oynuyorum ATK Mercury veya bigbig won dan daha iyi alabileceğim bir kulaklık varmı önerebileceğiniz.
  2. S

Steam indirimleri oyun önerisi

çoktan aldım onu ben yanında age of empires 2 ile 3 dolarlık bi indirim oluyodu 7 dolara falan geldi
  3. S

Steam indirimleri oyun önerisi

30 40 dolar bütcem var oyun için önceden mount and blade 2 age of empires 2 ve 4 ü almıştım bide norland şimdi rdr 2 yi almayı düşünüyorum 15 dolara başka ne alabilirim pek arkadaşım yok tek başıma oynuyorum palworld oyununun grafikleri vs. güzel gibi geldi ne alabilirim sizce indirimdeyken
  4. S

PRIME B650M-R Anakart ve R7 7800X3D Uyumlu mu?

PRIME B650M-R anakartım var işlemcim r5 7600 1 2 hafta sonra r7 7800x3d alıcam uyumlu olurmu ekran kartı 5070
  5. S

MacBook ile Udemy Kursları Nasıl İndirilir?

udemyden eğitim aldım fakat indiremiyorum nasıl indirebilirim macbook kullanıyorum bide şu 1 aylık abonelik aldım diğer kurslarıda indirebilirmiyim? bilen varmı
  6. S

Rimworlde 550Tl verilirmi?

bu tarz oyunları cok beğeniyoruma age of empires tarzında sizce alınır mı? bu oyun değermi okadar paraya?? şuan indirimde herhalde
  7. S

Windows 11 USB Oluşturma

tamamdır teşekkürler
  8. S

Windows 11 USB Oluşturma

win 7 pc den windows 11 usb si oluşturacaktım fakat bilgisayarda birkaç tane virüs var sorun cıkarırmı usb ye yükledikten sonra. normalde macbook kullanıyorum fakat macbooktan yapılmıyor diye biliyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  9. S

45-50k arası toplama pc

tamamdır teşekkürler
  10. S

45-50k arası toplama pc

alttaki anakartı asus olan 7800x3d işlemcisini kaldırır demi bide şey dicektim 7500f ten daha iyi değilmi 7600 pek bilgim yokta
  11. S

45-50k arası toplama pc

reis valla tam şuan elime para geçti midastaydı para anca toplam 48.5k var şuan elimde kablosuz mouse almayı planlıyordum yanına ek olarak ama sorun değil neyi özelleştirebilirim tam olarak
  12. S

45-50k arası toplama pc

reis baya bi zam koymuşlar 4k civarı normal olarak alınır mı? anakartı yükseltmeden
  13. S

45-50k arası toplama pc

tamamdır reis teşekkürler yardım için yarın gelirse inşallah fazla pahalanmadan direkt çekicem
  14. S

45-50k arası toplama pc

reis ben 5070ti ekleyemiyorum fakat diğer herşeyi ekleyebiliyorum alınır dimi o ankartı eklicem 850w psu ramleri 6000mhze çekicem ssdyide kingston sonradan işlemciyi r7 7800x3d vs. yapmayı planlıyorum anakart kaldırır demi bide psu
  15. S

45-50k arası toplama pc

sitede gözüküyor yakında stok diye
  16. S

RTX 5070'li sistem önerisi

reis bende alıcamda anakartı stok gelirse b850 biostarın pro modelinden yapsak değermi bide kasayı 850w
  17. S

45-50k arası toplama pc

yakında gelicek diyordu
  18. S

45-50k arası toplama pc

merhabalar pc alıcam pazartesi günü https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bunu düşünüyorum sizce iyi midir? veya daha iyisi varmı bu bilgisayarda ssdyi kingstom ramide 6000mhze çekicem kasa 850w ve son olarak anakartı stok gelince biostar b850 pro yu seçip 48k ya...
  19. S

Gravix 5A özelleştirme yapılır mı??

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bu modeli almayı düşünüyorum fakat sonradan r7 7800x3d işlemciyle değiştirmeyi düşünüyorum anakartı veya ssd yi değiştirmelimiyim en iyi kombinasyon ne olur max bütce 46k ya cıkabilirim bide pazartesi sipariş geçebilirim stok...
  20. S

35-40K Arası Oyun Bilgisayarı Tavsiyeleri

35 40k arası alabileceğim pc varmı. genellikle throne and libery, rust, gibi oyunlar oynuyorum mmorpg tarzı oyunlar
Geri