Arama sonuçları: *

1. C

Fps iyi ama görüntü akıcı değil

Pc yi topladıktan sonra yaptığım ilk şey oydu zaten 1730126659 Gsync kullanıyorum nasıl kaldıracağımı bilmiyorum hocam
  2. C

Fps iyi ama görüntü akıcı değil

Örneğin valorantta 600 fpse yakın bir fps alıyorum monitörümde 260 hz ancak hiç 260 hz miş gibi hissettirmiyor o akıcılık yok bunu nasıl çözebilirim ?
  3. C

Mesh Wifi sistemi işe yarar mı

İkinci bir router alıp wds bridging yapsam o da mı işe yaramaz hocam
  4. C

Odamda port yok internet terastaki bir cihazdan kabloyla modeme bağlı
  5. C

Modemin olduğu odayla aramda 25 metre var o da imkansız gibi bişey yani illa wifi kartı mı diyorsunuz hocam
  6. C

Kıbrıstayım ve altyapı olmadığı için internet hızım 25 mbps başka türlü ethernetten nasıl çekebilirim wifi repeater falan işe yarar mı performans arttırmak istemiyorum şuan wifiden aldığım hızı ethernette bana verse yeterli
  7. C

Yeni bi kasa aldım ve bağlamak için kart almak yerine bi wifi dağıtıcısı alıp bilgisayara ethernet ile bağlayacağım altyapı adsl ve modemim mercusys sizce mesh wifi sistemi işe yarar mı ya da farklı bi wifi dağıtıcı türü mü satın almalıyım ? Ben linkteki ürünü buldum max bütçem 3000...
  8. C

Hyperx Haste vs Model o wireless

Hyperx Haste kullanıyordum köpeğim kablosunu kopardığı için mecburen yeniden almak zorundayım glorios model o wireless ile kablolu hyperx Hastenin fiyatı aynı sizce model o mu almalıyım ya da 2000 TL ye bunlardan daha iyi bir mouse var mıdır ?
  9. C

7500f 4080 Super mi 7800x3d 4070 Ti Super mi

Bu arada 4070 ti super Galax Ex Gamer 1Click Oc 4080 Super ise pny verto xlr8 epic
  10. C

Evet öyle ama diğer sistemdede ekran kartı daha iyi kararsız kaldım
  11. C

Arada 5k fiyat farkı var 4080 superli sistem daha pahalı sizce hangisi daha mantıklı olur 2k monitörüm var genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  12. C

11 bin TL monitör önerisi

Boyut olarak dediğim gibi ultrawide bir monitör istiyorum ama boyutu gözüme büyük gelir diye korkuyorum eğer normal monitör olacaksa 27-29 inç ve minimum 200 Hz iyi olur
  13. C

11 bin TL monitör önerisi

Aslında ultrawide istiyorum ama ultrawidelar 34 inchten başlıyor o da çok büyük geldi bana 4080 superle kullanacağım sizin onerileriniz neler ?
  14. C

İnce Hesap Kargo Süresi

Ankara'ya teslim edilir mi ? Eğer yetişirse 14 eylülde şubedende teslim alabilirim
  15. C

İnce Hesap Kargo Süresi

Hazır sistem alacağım ve sistemin en geç 14 Eylülde İstanbul'dan Samsun'a teslim edilmesi gerekiyor bugün alsam yetişir mi ?
  16. C

38 bin TL hazır sistem

Asus msi harici donanım düşünmüyorum
  17. C

38 bin TL hazır sistem

Max 38 k ya F/P sistem alacağım ektekini önerir misiniz ?
Geri