Arama sonuçları: *

1. Y

işlemcim sokete girmiyor

evet uyumlu ottutturdum biraz zorladık bu sefer oturdu sağolun fanı takıyorum
  2. Y

işlemcim sokete girmiyor

hayır oturtmaya çalıştık ama sağ üst tarafı hep havada ve sağ alt tarafdan bastırınca sol üst taraf havaya kalkıyor sol üstten bastırınca sağ alt taraf havaya kalkıyor pinin 1 i yamuktu düzelttik gine olmadı
  3. Y

işlemcim sokete girmiyor

a320 ms2h a8 9600 amd
  4. Y

işlemcim sokete girmiyor

işlemcimi sokete düzgün bir şekilde otutturuyorum ma sağ tarafı hep havada kalıyor
  5. Y

bu rami almali miyim?

bende pek değilim ama corsair in rami daha az voltajda çalışıyor bence onu kullana bilirsin hemde daha uygun fiyatlı ama gine söyliyim bende bilgili değilim
  6. Y

240Hz 1Ms Mönitör Alıcam Bi Bakarmısınız Abiler

Peki Teşekkürler
  7. Y

Ben Mönitör Olarak Geri Kafalıyım Ama 240hz 24inç 2000tl civarı bir monitör önerir misiniz? ?
  8. Y

Asus Rog RTX 2070 8G
  9. Y

Merhaba Monsterin monster aryond a27 v1.1 27" 1ms full hd g-sync freesync curved oyuncu monitörü nü Alıcağım Fiyatı Neden Bu Kadar Düşük Ve Fiyatına Göre Güzelmi Cevaplarsanız Sevinirim
  10. Y

Pc Toplicam Yardım Edebilirmisiniz ?

Kasa: DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK Psu: Xigmatek EN42654 X-Power 650W +80 Plus 120mm Fan ATX Power Supply Anakart: Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart İşlemci: Ryzen 7 2700X, 3.7GHz, Socket AM4 Ekran Kartı: AORUS GeForce GTX 1080 Ti Turbo 11GB...
  11. Y

Kasa Topluyorum Yardım Edebilirmisiniz

kanka normalde ben darkflash kasayı alcaktımda boyutları uygun olurmu olmazmı arasında kaldım
  12. Y

Bütçem toplam 10000TL
  13. Y

Kasa: Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Link: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-guardian-dkchguardian-led-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,506019168.html Psu: THERMALTAKE Smart RGB 700W 80+ 120mm Fanlı PSU Link...
Top Bottom