Arama sonuçları: *

1. K

4 Slot Ram Xmp problemi

Merhaba arkadaslar ryzen 7 7800x3d islemci kullaniyorum anakartim gigabyte x670 gaming x v2 ram olarak da xrp 6000mhz 16gb x4 olarak kullaniyorum fakat ram lerim 3600mhz olarak çalışıyor bios son sürüm yüklü fakat xmp profilini actigimda siyah ekran hatası alıyorum internette neredeyse tüm...
  2. K

ARGB Fan teknik soru

Bu soruya cevap verecek yok mu gercekten
  3. K

ARGB Fan teknik soru

Merhaba arkadaslar 9 adet argb fan kullanıcam ancak aklıma bir soru takıldı. Fan coklayıcıya 9 adet fan baglıyorum çoklayıcdan çıkan kabloyuda anakartın argb soketıne takıyorum 9 adet fanın tek bir sokete bağlanması anakartın argb modulunde sorun yaratır mı acaba bu konu hakkında fikirlerinize...
  4. K

Gigabyte X670 Gaming X AX V2 AMD Hakkında Yardım

Cevap için teşekkürler gen5 fiyatları mantıklı seviyelere geldiğinde almayı planlıyorum m2 lerımın hızlarından memnunum ps5 de kullanıyorum çünkü cevap için teşekkür ederim
  5. K

Gigabyte X670 Gaming X AX V2 AMD Hakkında Yardım

Değerli arkadaşlar bildiğiniz üzere bu anakartın uzerınde 4 adet m2 yuvası var 1 adet gen5 3 adet gen 4 olmak üzere elimde 2 adet gen4 2tb Kingston fury Renegade m2 ssd mevcut bunları takarken nasıl takmalıyım gen5 olan modülü boş mu bırakacağım yoksa 1 tanesini gen5 e diğerini gen4 e mi...
Top Bottom