Arama sonuçları: *

• Users: Xiavo
  • Order by date
  1. X

Yardım İps ekran bu ışık sızması normal seviyede mi

1730995176 Gozume tam olarak asagi yukari su sekil gözüküyor telefon kamerasiyla oynadım biraz
  2. X

Yardım İps ekran bu ışık sızması normal seviyede mi

Arkadaslar Gigabyte Aorus 16X 9KG-43TRC54SH adli cihazi yeni satın aldım ve fotograflardaki gibi ışık sizmasi var ips panelde normal kabul ediliyor ama bu sizmanin seviyesi normal mi kabul edilebilir mi yoksa iade etmelimiyim Resimlerde biraz daha fazla patlak gözükebiliyor. Sadece gece...
  3. X

Gaming laptop önerisi

Bütçe zorlarsa 46-47 olabilir Bu fiyatlara alinabilecek laptop onerisi 1729683120 Hp victus yazmazsanız sevinirim nefret ettirdi o bilgisayar
  4. X

Yardım Aynı sorun devam

Arkadaslar konuyu guncelliyorum servise yollafigim bilgisayarim elime ulasti serviste ana kart ekran karti herseyin degistigi temizliğin yapildigi termal macunlarin yenilendigi soylendi ilk 1-2 gun birsey farketmedim ama bugun oyuna girdigimde ekranda sıkıntılar oldugunu farkettim ve servise...
  5. X

Çözüldü✓ hp victus 16 ekranda saniselik siyah cizgi gelip gitme

Simdi bilgisayari fabrika ayarlarina format attim soyle bir problem daha vardi ve suan bu problemin olmadigini gozlemliyorum dahilide sorun olup olmadiginida ztn dahiliyi kapatip rtx e gecip oyle denemistim rtx de sorun olmamisti video asagida tabi ileride tekrar eski haline donermi bilmiyorum
  6. X

Çözüldü✓ hp victus 16 ekranda saniselik siyah cizgi gelip gitme

yakın zamanda hp victus 16 laptop aldım ve ekranımda saniselik siyah bi çizik olduğunu gördüm dahili ekran kartında sorun var gibi bilgisayarı alalı 1ayı geçti garanti kapsamına girermi veya bunun bir çözümü varmı video aşağıdaki gibi Dipnot:video izlerken olmuyor gibi
  7. X

Çözüldü✓ Hp victus ışık sızması sorunu

Peki ilerleyen donemde bu sizma artarmi çünkü bilgisayarı alali 15 gunu gecti ilk aldigimdada test etmistim yine bu sekildeydi ama sanki biraz daha cogalmis gibi algiladim simdi test edince
  8. X

Çözüldü✓ Hp victus ışık sızması sorunu

arkadaslar yakın zamanda laptop bilgisayar aldım ve boyle bir ışık sızması olduğunu farkettim sizce bu makul derecede bi ışık sizmasimi ips paneller icin ışık sizmasinin normal olduğunu biliyorum
Top Bottom