Arama sonuçları: *

1. A

Yeni aldığım bilgisayar açılmıyor

psu kablosu pcı-e değil mi bide bende iki tane ucu var onun biri ortada biri hangisini takmam gerekir gerç
  2. A

ben şimdi kitapçıktan bunu buldum ama ilk başta yananlar pc çalışırken normalde yanan şeyler mi benim için mi yanıyor çünkü beyaz ışık daha çok yanıyor 1725664365 denedim yerlerini değiştirdim yine aynı sıkıntıdayım
  3. A

normalde hiç birinin yanmaması mı gerekiyor yoksa sadece beyaz ışık mı sıkıntılı üstten alta cpu ram vga ve boot yazıyor ledlerde
  4. A

arkadaşlar iyi akşamlar yeni bilgisayar aldım vatandan hazır sistem atlas . Beklemek istemediğim için ilk pc kurulumumu yaptım youtubedan izleyerek ama görüntü gelmiyor ne yapmam gerekiyor vatandan sistem toplama özelliğini seçmeme rağmen götürsem yardımcı olurlar mı veya kendim bakabileceğim...
  5. A

Vatan bilgisayar sistem kıyaslaması

teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için sizin adınıza da üzüldüm :( sanırım ben de sizin gibi yapacağım sadece kargo süresi uzun sürüyor keşke mağazadan alma şansımız olsaydı.
  6. A

O zamanlar sistem 22.000 TL civarındaydı ve almaya karar verdiğimde sadece 5 dakika ile kaçırdım. Şimdi ise aynı sistemi almak için 1.500 TL fark ödemem gerekiyor. 22.000 TL olsa sorun değildi, ama sonuçta mühendislik okumuyorum, bilgisayarı sadece arada oyun oynamak için alıyorum. Bu yüzden...
  7. A

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tabii ki tam olarak ne zaman yeni sistemlerin geleceğini bilme şansınız yok, ama beklesem 3-5 gün mü beklemem gerekir yoksa daha uzun bir süre mi? Üniversite açıldıktan sonra çok fazla oyun oynayamayacağım için, ne kadar erken alırsam o kadar...
  8. A

Arkadaşlar merhaba, kendime masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı 2 yıl kullanıp daha sonra küçük kardeşime vermeyi planlıyorum. Oynamayı düşündüğüm oyunlar arasında CS, Baldur's Gate 3, Elden Ring ve Cyberpunk gibi oyunlar var. Grafiklerin en üst seviyede olmasına gerek yok...
Top Bottom