Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Havit gamenote H2002D 899tl

Hangi uygulamadan aldın
  2. C

🔥İndirim Havit gamenote H2002D 899tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8W67165?tag=akakceprime-21&psc=1 100 tl indirime girmiş 1000 tl den satılıyordu ilgilenenler değerlendirebilir. Siyah mor ve yeşil indirimde
  3. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Dark Freezer x123 Kupon ile 381 TL 🔥🔥

İçinden çıkan termal macunu mu kullandınız peki aynı islemci bende de var stok kullaniyorum da
  4. C

Yardım İşlemci Sıcaklığı Problemi

Öncelikle oda sıcaklığın da önemi var sıcak olursa performansa etkisi oluyor anakartının web sitesinden en güncel sürümünü kontrol edebilirsin ve dediğim gibi bios üzerinden fan devri yükseltmeyi denemelisin ha bi de fanların yönü ters sağ tarafa olursa hava akışı daha iyi olur ve daha iyi...
  5. C

YouTube üzerinden biosa nasıl girilir fan devri yükseltme gibi şeyler yazarsan daha yardımcı olur sana bu yöntemi de denersin
  6. C

Bios üzerinden artirmayi denedin mi
  7. C

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

Musait olunca atayim suan evde degilim
  8. C

Uygun skartez nasil bulabiliriz apexe onerin varmi
  9. C

Aynen öyle hocam bende de apex var kaymıyor düzgün
  10. C

Kanka aynısı aldım hic hosuma gitmedi iade ettim isteğim gibi kayganlığı yoktu bunu da denicem bakalim ne olucak
  11. C

Dediğim mouse pad bu rengi deseni hoşuna gittiyse buna da bakabilirsin 1733156710
  12. C

Ben bu modeli aldım 80x30 fps gayet iyi masada kaymıyor dikişleri o kadar kaliteli değil ama iş görür hepsiburada da throne kojiro mouse pad var onu da sipariş ettim carsamba gelicek onu da bakabilirsin 240 lira şuan
  13. C

2000 tl bayıldık apex aula f75 bi de mouse pad aldık
  14. C

Raijintek ELEOS 12 DUO ARGB HAVA SOĞUTMA 1049 TL

Karar Kararsız kaldım elimde ki işlemci 7500 f ikisi de iyi performans veriyor artıları eksileri var işte bu arada kasam 165 mm soğutucu destegi var sıgar diye düşünüyorum
  15. C

Raijintek ELEOS 12 DUO ARGB HAVA SOĞUTMA 1049 TL

Thermalright assassin king mi yoksa bu mu ?
  16. C

Biosu guncelledikten sonra ekran böyle kaldı

Tamam teşekkürler
  17. C

Klavyem çalışmıyor algılamıyor tuslarini basiyorum ama giremiyorum biosa yeniden baslatirsam sorun olur mu diyorum
  18. C

Anladım ama şöyle bi durum klavyemde ne enteri algılıyor ne de f1 i yeniden baslatirsam duzelir mi
  19. C

Şuan yuklendi mi peki çünkü yuklenirken gucunu keserseniz anakartı yakarsınız diyenler vardı o yuzden soruyorum
  20. C

Biosu güncelledim en son bu ekran karşıma çıktı enterı da bastım f1 de ama kabul etmiyor yeniden baslatsam bios gider mi
Geri