Arama sonuçları: *

1. B

asus laptopuma ssd değişimi yapınca açılmıyor

valla kafayı yemek üzereyim ama bir gelişme oldu bu olayları yaşadığımızda ben asusun teknik servşsini arayıp durumu bildirdim bana talep açtıklarını ve döneceklerini söylediler bugün bir mail geldi ve mailde şu yazıyor "Cihazınızın M.2 slotu max 512GB M.2 NVMe SSD desteği bulunmaktadır. 1 TB...
  2. B

hocam biraz geç dönüyorum kusura bakmayın. WWD controller diye bir şey göremedim onun dışında sata connector var ve AHCI seçili durumda
  3. B

hocam format usbsini taktım boot menüsünden üste aldım hatta yapmışken ilk ssd yi formatladım her şey güzel ama boot şuanda usb üzerinde olmasına rağmen yeni ssd yi taktığımda yine asus ekranında takıldı kafayı yemek üzereyim artık
  4. B

hayır :D bu hatayı yaptığımı sonradan farkettim şuan usb ye windows kuruyorum çok özür dilerim
  5. B

bilgisayar çalışır durumdayken bunu yapmam bir sorun teşkil eder mi ? 1725551076 denedim olmadı ssd yi değiştirip save and exit yaptım ve tekrar adus yazısının olduğu ekranda takıldı 1725551126 bir usb bellek takıp üste aldım sonra ssd yi taktım ve takrar asus yazısının olduğu ekranda takıldı
  6. B

hocam boot kısmında öyle bir şey yok maalesef
  7. B

Elimde asus fx505dt bq180 tuf gaming laptop var üstünde hynix markasının bir ssd modeli mevcut bunu yükseltip temiz windows kurup kullanmaya devam etmek istedim. Öncelikle Adata legend 850 lite 1tb modelini alıp taktığımızda bilgisayar açılırken asus ekranında takılı kalkyor ve biosa...
Geri