Arama sonuçları: *

1. Y

Animeye Yeni Başladım. Güzel Anime Tavsiyesi İstiyorum

One Piece, Ghibli filmlerinin hepsi, Sailor Moon, Ghost in the shell: SAC, One Punch Man, Wolf Children: Ame and Yuki, The Boy and the Beast, The Girl from the other side, Naruto, One Punch Man....
  2. Y

9. sınıf bölüm değiştirme

Ben Anadolu'dan Güzel Sanatlara geçmiştim. Dikkat et, puanın kayabilir çünkü bazı dersler diğer yerlerde yok (onun yerine başka derslerin sınavlarını olman gerekebilir ya da benim gibi sallama bir not verip ağzına da edebilirler). Bunu yapacaksan müdürle konuşman lazım, biz öyle yapmıştık. Bana...
  3. Y

Dizi film önerisi (yabancı)

The Good Place
  4. Y

Bugün Ne İzlesem ? (Film & Dizi Tavsiyeleri)

The Labyrinth (1986)
  5. Y

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

Üniversite hedefin varsa git yani. Ben güzel sanatlara gitmiştim ve sayısal/sözel derslerin çoğunu almıyorduk bu yüzden AYT falan hiç girmedim (Allahtan istediğim bölümde bu şart değildi). Hangi üniversite bölümüne gitmek istiyorsan ona göre karar vermen iyi olur ama 10. sınıf bitmeden geçiş...
  6. Y

E-YDS Sınavına Hazırlanma!!!!

Yds ve Yökdil genelde temel gramer konularından ve metin analizinden oluşuyor (okuduğunu anlama, yazıyı bozan cümleyi bulma, cümleleri sıralama, vs... gibi) Yani gramere çalışabilirsin ancak diğer kısmı yapabilmek için bol bol okuman lazım. Bu yazılar çok rastgele de olabiliyor bu arada. Ben...
  7. Y

Formasyon için kitap önerisi olan?

Başlıkta da olduğu gibi, Pedagojik formasyon için Eğitime Giriş ve Eğitimde Ölçme & Değerlendirme dersleri için ders kitaplarına bakıyorum ama emin olamadım. İyi bir kaynak bilen var mı?
  8. Y

EDUROAM'a bağlanırken 'eylem gerektiriyor'

Üniversitenin internetine bağlanmaya çalışıyorum ama ne zaman denesem eylem gerektiriyor deyip beni Window Güvenliğe yöneltiyor. Orada da şifre ve profil ismi istiyor ama doğru yazmama rağmen bağlanmıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Windowa Güvenliği kapatabilmek mümkün müdür? (Windows 11 bu arada)
  9. Y

Şifresi & E-postası Unutulmuş Eski Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Bundan bi' 10 sene önce facebook hesabı açmışım (salaklık işte) ancak ne e-mail ne şifre aklımda artık. Bunlardan kurtulmak istiyorum ama ne kadar e-mail de atsam, mesaj da göndersem, şikayet de etsem, form da doldurup yollasam Facebook bunu 'Kurallarımızı İhlal Etmiyor' deyip silmeyi reddediyor...
Geri