Arama sonuçları: *

1. R

Türk Telekom GameOn ping

Merhaba arkadaşlar, Dün TürkNet'ten Türk Telekom GameOn paketine geçiş yaptım. Amacım daha düşük ping ve daha stabil bir bağlantı elde etmekti çünkü altyapım zaten Türk Telekom'a ait. Ancak şu anda beklediğimden daha yüksek ping alıyorum. TürkNet kullanırken ortalama 41 ms civarında ping...
  2. R

Öneri Turk Telekom Gameon Fiber Alınır mı?

birde arkadaslar 1000 mbps gameon uploude hizi kac bilen varmi sitede yazdigi gibi deyil sanirim 1000 100 mu veriyorlar yoksa 50 mi
  3. R

peki ping konsuundan nasil oyunlarda
  4. R

Merhaba herkese, mevcut durumda TürkNet kullanıyorum fakat çok fazla sorun yaşadık. Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Altyapım Türk Telekom fiber altyapısı (FTTH) ve GameOn almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Fiyat açısından değil, sorun yaşar mıyım Kullanan varsa, bilgilendirirse çok memnun...
  5. R

Çözüldü✓ Ryzen 7 5700x3d alınır mı?

ya evet dogrusun ama şöyle bir şey var ddr4 den ddr5 geçmek çok zahmetli benim için parçaları sat bilmem ne zart zurt eyer ile geç işine çok yarar dersen abi geceyim 1726646251 Evet bende ilk başta almayı düşündüm çok iyi fiyat diye ama benim ekran kartını Gine dar boğaz yapıyor ve sıkıldım bu...
  6. R

Darboğaz yaparmi sizce 1080p de youtubda fazla video yok
  7. R

Arkadaşlar selamlar hızlıca konuya gireyim hazırda Ryzen 5 5600 var ekran kartım MSI Rx 6900 xt islemci darboğaz yaşıyorum diye işlemci değiştireceğim sizce bu işlemci alınır mı? ve bu siteden almak mantıklı mı...
Geri