Arama sonuçları: *

1. dgnbulut_

İnceleme Huawei Matepad Air İnceleme!

Tekrardan teşekkürler sağolun.
  2. dgnbulut_

0 temel ile 340 puan alınır mı

Hemen gidip paragrafın ritmı, sıfır risk paragraf, bıyıklı matematik 20 gunde temel mat kitabı, ilaç problemler, ilaç geometri, 345 tyt mat, 345 ayt mat, rehber mat tyt ayt konu anlatımı kitab, kenan kara geometri konu anlatımı alıyorsun düzenli olarak calısıp bunları bitirisen cok rahat daha...
  3. dgnbulut_

Fury Level Z1 Alınır mı?

Bence rival 3 ten geçme gececeksende zowie filan al
  4. dgnbulut_

Yardım Tablet için Notepaper koruma camı Önerisi ??

Merhaba, Samsung Galaxy Tab S9 model tabletim var ekranı 11 inç bu modele göre notepaper glass (kalemle yazarken kağıt hissi veren koruma camı) kullanıp memnun kaldıysanız öneriniz nedir ?
  5. dgnbulut_

100 k bütçeyle alabileğim bir masaüstü sistem onerebilirmisiniz ?

Oyuncu koltuğu, masa, monitör, klavye mouse, kulaklık ortalama bir şey alırsan 20.000₺ - 25.000₺ tutar ortalama ona göre sistemini diz ek masraflarda cıkabilir kendi zevkine gore onun icin bence kasaya verecegin en fazla para 73.000₺ olsun ki bu paraya seni en az 6 yıl hatta daha fazla götürecek...
  6. dgnbulut_

600 TL ye GT 730 2GB alınır mı? ?

Aynı seviyedeki cogu kart 450 550 tl arası yani
  7. dgnbulut_

🔥İndirim Jbl ve xiaomi hoparlör indirimi 🔥

Aynısı yok yuvarlak olanlardan varda yaklasık olarak aynı sesi veriyolar arabanda teyip filan yoktur onun icin alırsın odana alırsın ama acık ortamda fazla ses yaymaz
  8. dgnbulut_

600 TL ye GT 730 2GB alınır mı? ?

Alınır ama bence pazarlık yap 500 de yok derse 550 ye kadar cıkarsın iste
  9. dgnbulut_

Yardım Tablet için klavye, mouse set önerisi ?

Merhaba, SAMSUNG GALAXY TAB S9 Tablet aldım, bu model için ucuz veya indirimli klavye mouse set kulanıpta memnun kalan önerebilirmi ?
  10. dgnbulut_

🔥İndirim Jbl ve xiaomi hoparlör indirimi 🔥

Cok ses bekleme ama alınır
  11. dgnbulut_

Asus Tuf Gaming F15 alınır mı?

Alınır
  12. dgnbulut_

Yardım 700 TL ye Logitech G213 ALINIR MI?

300 tl daha ekleyip rampage in mekanik klavyesini alabilirsin
  13. dgnbulut_

Bütçe çok kısıtlı "Logitech K120" alınır mı?

Alınır
  14. dgnbulut_

Fifa24 cd'sinin üstünde bandrol yok sorun olurmu ?

Playstation 5 için Fifa 24 aldık cd(fiziksel) nin üstünde bandrol yok daha paketini açmadım sıkıntı yaratırmı tredyoldan 1.200₺ aldık dijitali 2.000₺ diye. Sahte heralde bilgisi olan ?
  15. dgnbulut_

Çözüldü✓ İNDİRİMLİ USB VARMI ??

İndirimli ve kaliteli USB 64-128 GB önerir misiniz? yazma ve okuması hızlı olursa güzel olur.
  16. dgnbulut_

Yardım BU İKİ LAPTOP ARASINDAN HANGİSİ ALINIR ?

24.000₺ hem asusun hemde monster ın farklı modelleri var onlara bakabilirsin bence sıfır alman daha mantıklı.
  17. dgnbulut_

Sizce Asus Tuf A15 alınır mı

Bunada bakabilirsin Link: https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a16-advantage-edition-2023/
  18. dgnbulut_

Çözüldü✓ ASUS TUF A15 alayım mı?

Alınır o ne kadar bilmiyorum ama bunada bakabilirsin Link: https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a16-advantage-edition-2023/ 1725782243
  19. dgnbulut_

Max 36k laptop önerisi olan varmı :)

Asus kalitesi derim https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-f15-2023/ 1725743915 Asusun sitesine bakarsan 32.000₺ modelide var kalan parayla ekipman alırsın.
Geri