Arama sonuçları: *

1. H

Astroneera arkadaş lazım!!!

Merhaba bende arkadaş arıyorum ama başarım dışımdada beraber oynama şansımız var mı? 85 saatim var.
  2. H

Bios m-flaş seçeneğine bastıkdan sonra ekran gitti ve geri gelmiyor.

Bios güncellemesi yapacaktım flaş belleğime gerekli dosyayı attım ondan sonra biosumu açtım ve m-flaş seçeneğine bastım sonra evet dedikden sonra normalde bilgisayar kendini yeniden başlatıp flaş seçme ekrankna atmassı gerekirken yeniden başlattı ve ekran gitti monitör gitti normalde sinyal yok...
  3. H

Yardım Valorantda durduk yere pc kitleniyor

valoranta girdikden 1dk sonra tüm sistem kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum bunun çözümü nedir
  4. H

Gta 5 online cayo perico heisti yapıcak kişi arıyorum.

evet reisim 1761253195 dc varmı
  5. H

Hedefime ulaşmam için ne kadar çalışmam gerekiyor (TYT)

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar 12. Sınıfım ve 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum düşündüğüm bölüm içinde ortalama 500k sıralama yapmam gerekiyor biliyorum çoğunuz kör girse yapar diyebilirsiniz ama temelim yok hiç ders çalışmadım yani kısacası sıfırım bu durumda tyt de ortalama olarak kaç net...
  6. H

125cc naked yada scooter motor önerisi

Bütçe olarak net birşeyim yok ama maksat f/p olsun yani drift l mantıklı geliyor şuan tvs arka kampana olduğu için drifte yöneliyorum. 1757457705 Dediğiniz şeyi anlamadım apec dediğiniz markamı
  7. H

Drift l de ne gibi kronikler var en çok görünen
  8. H

Yanlışmı yazdım reis naked işte
  9. H

A1 ehliyetine yazılmayı düşünüyorum. F/P üzmeyecek 125cc naked yada scooter motor önerisi yaparmısınız.
  10. H

125 CC scooter önerisi

hint malı motor nasıl honda ile aynı kalite oluyor kral
  11. H

AMD renk ayarları sıfırlanıyor.

Hocam hiçbirşey yapmadım kendi duzeldi
  12. H

Bilgisayarıma bir şey oldu acil yardım!

Windows 11 kullanıyorum güncelleme gelmişti ve bende güncelleştir ve yeniden başlat dedim ondan sonra yeniden başladı ancak sanki pc ye format atmışım gibi sorular somaya başladı işte kişisel bilgisayarınız tamamlanmak üzere başlık altındaki soruları ondan sonra bende atla felan yaptım pc açıldı...
  13. H

Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

Kullanınca çekincelerin gidecektir
  14. H

Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

Bayiden chery çıkar
  15. H

Bu Oyunlar alınır mı?

Onu bilmiyorum hocam
  16. H

Bu Oyunlar alınır mı?

fc 25 alınmaz zaten 1 aya bitecek oyun
  17. H

Yardım Hikayeli oyunları nasıl aylık üyelik alarak oynayabilirim.

Anladım peki bildiğiniz başka bir yöntem varmı 1746315097 Gamepass de istediğim oyunlar yok gow hogwarts spiderman rdr the last of us v.b bu oyunları oynamak istiyorum
  18. H

Xbox gamepass de benim istediğim sony nin hikayeli oyunları yok ve ps de yok elimde ps+ alsam pc de kullanabilirmiyim
  19. H

Bu aralar hikayeli oyunlara çok sardım gow felan oynuyorum ama itemsatışdan paylaşımlı hesap aldım bu hesapda patlama ihtimali var öyle olunca yeni hesap veriyorlar ama ilerlemem kayboluyor bunu önlemek için yapabiliceğim bir şey varmı nereden oynayabilirim başka.
  20. H

🔥İndirim İyzico parola kombosu uygulanabilecek ürünler

Hocam indirimi nasıl uygulayabilirim
Geri