Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ 1080 Tİ 11 GB Alıcağım Bu bilgisayara takabilirmiyim, Darboğaz Yapar Mı ?

abicim ağzımı bozmak istemiyorum ama o gülücüğe dikkat et. o bilgisayarı duvara değil sana montelerim. iyi günler
  2. C

RX 6400 Low profile ile i7 4770 darboğaz yapar mı ?

optiplex 9020 sff modeline koyucağım bu ekran kartını.
  3. C

Bilgisayarıma Ekran Kartı Önerisi

Bütçe Yazmama Sebebim bilgisayara takılabilcek ekran kartlarının 2 elin parmağını geçmemesi. pc GT730 var (şuan) İ7 4770 işlemci 16 GB Optiplex 9020 anakart Kasa optiplex 9020 içi Dışı SFF diye geçiyor optiplex 9020 'nin bu modeli bu bilgisayara nasıl bir ekran kartı upgrade'i...
  4. C

Çözüldü✓ 1080 Tİ 11 GB Alıcağım Bu bilgisayara takabilirmiyim, Darboğaz Yapar Mı ?

efendim benim normalde 4070 ti 32 gb ram amd ryzden 5 7500f m2 ssd'li b650mk anakartlı iyi bir bilgisayarım var bu bilgisayar oğlumundu ona takviye yapmak istemişdim, HAA böyle olmasaydı bile sizin bir insanın bilgisayarıyla dalga geçmeniz doğru değil, kınıyorum.
  5. C

Optiplex 9020 PC ne kadar eder

cpu z de bu şekilde
  6. C

Optiplex 9020 PC ne kadar eder

Ekran Kartı gt730 2 gb 2. Ekran Kartı İntel 6400hp işlemci i7 47 70 anakart optiplex 9020 0xcr8d ddr3 16 gb ram arkadaşlar ben bu pc'yi 3 yıl önce aldım 0'dı ilk ve tek sahibiydim. çok anılarım birikdi ama yenisinini alıcam sizce ne kadar eder ''Not: 2- 2,5 ay sonra satıcam'' 1727598667...
  7. C

80+ Yazıyor bulanık çıkan yerde 1727597257 evt benimde en sorguladığım şey bu xd
  8. C

güç kaynağı kaç watt nerden bakabilirim ?
  9. C

Bilgisayarın özellikleri uzun olduğu için başlığa yazmadım bende bilgisayar bu; Dell OptiPlex 9020 SFF – Specs and upgrade options Read about Dell OptiPlex 9020 SFF desktop PC. Find detailed specification, upgrade options, and info about the CPU, RAM, PSU, motherboard, and release date...
  10. C

16GB VS 32 GB (AÇIKLAMAYI OKU)

Şimdi Nasıl Bütcemi 4k aşdınız ama 8 yıl içinde sorun yaşıcama az daha para veririm ya 1726168505 A 620 MK 8 yıl götürür mü ?
  11. C

16GB VS 32 GB (AÇIKLAMAYI OKU)

Bu pc'nin beni 6-8 yıl götürmesni bekliyorum, gerçekten çok fazla işlem yapıyorum hani oyunlara (guitar hero ve skyrim) mod ve çeşitli ekstaralrı çok yüklüyorum arkada hep spotify açık oluyo ve bunları hızlı yapmak istiyorum ve dediğim gibi en az 6 max 8 yıl götürmesini istiyorum. FAKAT hemde...
  12. C

Thermalright TF7 vs cooler master Mastergel Maker

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER vs. Thermalright TF7 Not: Alt kısımda olayı açıkladım. Biliriyorum termal macun pc'nin performansını aşırı değiştirmiyor (bu ikisi arasındaki fark en azından) fakat Bu ürünğ satın alıcam ve yanında Thermalright TF7 termal macun geliyor ben hayatım boyu en...
  13. C

Operayı açınca poorcard diye bi site oturum açmamı istiyor

operayı açınca poorcard diye bi site oturum açmamı istiyor virus mü yedim ?
  14. C

Kule Tipi Mi Sıvı mı (BU PC'YE)

Alıcağım bilgisayarın parçaları bu: ÖZELLİKLER, Bu pc'ye BUNU MU ÖNERİRSİNİZ yoksa 2k tl 'yi aşmayan bir sıvı soğutucumu ? (not: gaming gen tr den alıcam sıvı alırsamda) bu pc ye hangisni önerirsiniz ?
  15. C

24 inç 1080p önerisi

merhaba ben 4k tl'ye bunu öneririm 4k yı daha iyi bi yere bence harcayamassın Çünkü; 180 hz 0.5 ms Kronik sorunlar yok denicek kadar az (bence) Bilinen bir marka 2 yıl garantisi var IPS Panel 1920 x 1080 İtopyada 4 k LİNK...
  16. C

Hangi Monitörü Almalıyım

merhaba ikiside birbirine yakın modeller başka forum sitelerinde ''kronik sorunları'' varmı diye bakabilirsin hangisi indirime düşerse onu almanı öneririm özellik bakımından yakınlar fakat asusda telefon tutucu gibi ek özellikler varken msı da 0.5 ms var (asus'un ki 1 ms di) msı da msı usb 2.0...
  17. C

Viewsonic VX2428 alınır mı?

özellikler olarak gayet iyi en azından şu an itopyada 4000 tl sepette bu fiyata daha iyi bir şey alamazsın fakat, kronik sorunları varmı bilmiyorum bakmak lazım ben başka bir sitede konu açdım kronik sorunları varmı diye sordum sende yapabilirsin.
  18. C

Viewsonic VX2428 180Hz 0.5ms Monitör'de Kronik Sorunlar Var mı? Alınır mı ?

bu monitör her özelliğiyle beni tatmin etti gerek Statik Kontrast Oranı, gerekse çözünürlük ms hz kronik sorunları var mı
Top Bottom